Haemme juniorityöntekijää

11.11.2021

Suomen Ev.lut. Kansanlähetys hakee Ryttylään 

JUNIORITYÖNTEKIJÄÄ 

Kansanlähetys on yksi Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seitsemästä lähetysjärjestöstä. Meidät tunnetaan vahvasta raamatunopetuksesta, rakkaudesta lähetystyöhön sekä hyvästä yhteistyöstä paikallisseurakuntien kanssa. Juniorityömme on tunnettu Donkki-raamatunlukulehdestään, Donkkis Big Night -illoistaan ja monista leireistään.  

Juniorityöntekijän monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu muun muassa tapahtumien järjestämistä, leirityötä sekä vapaaehtoisten kouluttamista ja johtamista. Lisäksi juniorityöntekijä osallistuu Donkki-lehden toimittamiseen. 

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, monipuolista työotetta, sitoutuneisuutta ja joustavuutta. Hakijan tulee sitoutua Kansanlähetyksen arvoihin ja missioon. Niihin voi tutustua >>täällä.

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, kuuden kuukauden koeajalla. Palkkaus määräytyy kristillisten järjestöjen TESin mukaisesti. Työsuhde alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee ennen työn vastaanottamista esittää voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. 

Lisätietoa: juniori- ja nuorisotyön aluekoordinaattori (sij.) Antti Koskenniemi, puh. 044 45 22235, antti.koskenniemi@sekl.fi 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 25.11.2021 mennessä sähköpostitse: rekry@sekl.fi 

Hakijan on hyvä varautua haastatteluun Ryttylässä 30.11.2021. 

 

Tue juniorityötä

Lahjoita oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla FI83 8000 1501 5451 08 tai jollekin muulle sivun alareunassa mainitulle tilille viitteellä 66154.
Kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This