Yhteinen missio -konferenssi kutsuu lähetystyön haasteisiin ja iloihin

4.2.2019

Suomen lähetysneuvosto (SLN) järjestää yhteistyökumppaneineen Yhteinen missio -lähetyskonferenssin 11.–13.10.2019 Tampereen Teopoliksella. Tapahtuman tavoitteena on rohkaista ja innostaa eri kirkkokuntien kristittyjä toimimaan yhdessä Jeesuksen antaman tehtävän toteuttamiseksi. Konferenssi myös juhlistaa SLN:n 100-vuotista historiaa.

Tapahtumassa tarkastellaan lähetystyön haasteita globaalisti ja koko suomalaisen lähetystyön rintamalla. Myös kotimaan evankelioimistyön näkökulma halutaan pitää esillä ymmärtäen lähetys- ja evankelioimistyö yhtenä kokonaisuutena. Puhujina ovat muiden muassa Kirkkojen maailmanneuvoston Maailmanlähetyksen ja evankelioimisen komission johtaja Risto Jukko, Fida Internationalin pitkäaikainen lähetystyöntekijä Päivi Tuokkola sekä Helsingin Saalem-seurakunnan arabityön pastori Muayad Namrood.

Perjantain ohjelma on suunnattu erityisesti lähetystyön parissa työskenteleville. Kaikille avoin lauantaipäivä sisältää raamattuopetusta, työpajoja ja kaupungille jalkautumista. Tapahtuma huipentuu Kalevan kirkossa lauantaina 12.10. klo 19 vietettävään SLN:n 100-vuotisjuhlaan, jossa puhuu evankelis-luterilaisen kirkon arkkipiispa Tapio Luoma. Sunnuntaina hajaannutaan Tampereen seudun seurakuntien jumalanpalveluksiin.

Yhteinen missio -konferenssia ovat mukana järjestämässä Suomen Ekumeeninen Neuvosto (SEN), Suomen Evankelinen Allianssi (SEA) sekä Suomen vapaakristillinen neuvosto (SVKN). Tapahtuma on samalla jatkoa SLN:n lähetysneuvotteluille, joita on järjestetty noin kymmenen vuoden välein. SLN:n jäseninä on 30 lähetysjärjestöä.

Lisätietoja: Timo Keskitalo
SLN:n puheenjohtaja
timo.keskitalo@patmos.fi 0400 647 429

Sari Nuutinen
SLN:n sihteeri
info@lahetysneuvosto.fi

Tapahtuman taustaa: www.lahetysneuvosto.fi/ Tietoa SLN:n toiminnasta: www.lahetysneuvosto.fi

Kansanlähetys on Suomen lähetysneuvoston jäsenyhteisö.

Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat Kansanlähetyksen Raamattu rakkaaksi -kampanjalle.

Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin, viite on 70315. Voit käyttää tilinumeroa NORDEA:
FI83 2070 1800 0283 25 tai tämän sivun alareunassa olevia tilinumeroita.

Jumalan siunausta sinulle!

Share This