Yhdessä kääntäen Raamattua jo 40 vuotta – Kansanlähetys ja Wycliffe Raamatunkääntäjät juhlistavat yhteistyötään

31.1.2019

Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ja Wycliffe Raamatunkääntäjät juhlivat yhteistyötään raamatunkäännöstyössä tänä vuonna. Lokakuussa 2019 tulee kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun Suomen Ev. lut. Kansanlähetys ja Wycliffe Raamatunkääntäjät aloittivat yhteistyönsä vuonna 1979. Siksi järjestöt järjestävät yhdessä tammikuussa kaksi missiologista tapahtumaa.Globaalit megatrendit ja Jumalan lähetys -foorumi järjestetään 25. tammikuuta  sekä Kaikki kansat, kaikki kielet -missioforum 25.–27. tammikuuta. Molemmissa tapahtumissa pääteemana on raamatunkäännöstyö ja pääpuhujana toimii teologian tohtori Kirk Franklin, joka on Wycliffe Global Alliancen pääjohtaja. 

Kuva: iStockphoto

 

Globaalit megatrendit ja Jumalan lähetys -foorumi on Kansanlähetyksen vuosittainen missiologinen tapahtuma, jossa avataan ikkunoita lähetyksen maailmaan. Teemana on Kolmas tila – missionaalinen johtajuus siltojen rakentajana.

”Kolmas tila” on vaihtoehto vastakkain asettumiselle. ”Kolmannessa tilassa” – ystävyyden   tilassa – eri kulttuureja, näkemyksiä tai toimintamalleja edustavat osapuolet tulevat toisiaan vastaan, ja yhteistyö ei tapahdu pelkästään toisen osapuolen ehdoilla. Foorumi tarkastelee missionaalisen johtajuuden roolia kolmansien tilojen luojana, etenkin tilanteissa, joissa osapuolten välillä on jyrkkä vallan epätasapaino. 

Kaikki kansat, kaikki kielet -missioforum on lähetystyön verkostoitumistapahtuma, joka kokoaa yhteen lähetystyöntekijöitä ja lähettäjiä, lähetystyön toimijoita, ystäviä ja seurakuntien edustajia.  Missioforum innostaa, tiedottaa, verkostoi ja kutsuu mukaan Jumalan lähetykseen. Kirk Franklin avaa tapahtumassa muun muassa raamatunkäännöstyön monenkeskisyyttä yhdessä Kansanlähetyksen lähetystyöntekijöiden ja muiden puhujien kanssa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

sekl.fi/kalenteri, keskus@sekl.fi tai 019 77 920, tai tapahtumakohtaisesti:

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan myös mahdolliset erikoisruokavaliot ja majoitustarpeen. Pyydämme myös päiväkävijöitä ilmoittautumaan.

Tutustu Kirk Frankliniin:

Jumalan lähetyksessä mukana oleminen ja siinä palveleminen on aina ollut tärkeä osa Kirk Franklinin elämää. Hän on lähetyslapsi tai kolmannen kulttuurin lapsi, joka syntyi ja kasvoi aikuiseksi Papua-Uudessa-Guineassa. Hän asui vanhempiensa kanssa itä- ja länsi-kewa-kansojen parissa. Nykyisin Franklin työskentelee pääjohtajana Wycliffe Global Alliancessa. Aiemmin hän on toiminut muun muassa erilaisissa viestintä- ja johtajuusrooleissa Wycliffe Australian palveluksessa. Franklinillä on teologian tohtorin tutkinto Pretorian yliopistosta Etelä-Afrikasta. Hänellä on Christine-vaimonsa kanssa  kolme aikuista lasta ja kaksi lastenlasta. Franklinit asuvat Melbournessa Australiassa.

Tutustu videoon, jossa Kirk Franklin kertoo Wycliffe Raamatunkääntäjien kansainvälisestä rukouspäivästä TÄSTÄ

Tutustu Wycliffe Global Alliancen nettisivuihin TÄSTÄ

Tutustu Wycliffe Raamatunkääntäjät ry:n nettisivuihin TÄSTÄ

Tule mukaan!

  • Tutustu raamatunkäännöstyössä oleviin työntekijöihimme ja tilaa heidän uutiskirjeensä TÄSTÄ:
  • Rukoile raamatunkäännöstyön puolesta.
  • Lahjoita raamatunkäännöstyöhön: FI83 2070 1800 0283 25 ja viite 79002 (Raamatunkäännöstyö). Saaja: Suomen Ev. lut. Kansanlähetys

Lämmin kiitos esirukouksestasi ja tuestasi!

 

Share This