Voit lukea uusimman Suuressa mukana -lehden myös sähköisenä

8.12.2022

Tämän vuoden viimeinen Suuressa mukana -lehti on ilmestynyt. Lehden teema on Lahja lähetykselle. Lehdessä esittäytyvät kuusi tulevaa uutta lähetystyöntekijäämme, jotka valmistuvat nyt joulukuussa Kansanlähetysopiston lähetyslinjalta. Heidät siunataan lähetystyöntekijöiksi loppiaisena. Tavoitteena on, että he pääsevät lähtemään työaloilleen vuoden 2023 aikana.

Lisäksi lehdessä on esillä monia kotimaantyöntekijöitämme, jotka kertovat omasta kutsumuksestaan ja siitä, mitä lähetyskäsky heille merkitsee.

Toivomme, että lehden jutut innostavat sinua miettimään ja rukoilemaan, mikä olisi juuri sinulle sopiva paikka lähetystyössä. Mihin Jumala kutsuu sinua? Voisiko se olla uusien lähetystyöntekijöidemme lähettäjätiimissä? Lahjoittamassa Lahja lähetykselle -joulukeräykseemme? Kantamalla rukouksin työtämme? Vai kenties lähtemään itse?

Sillä juuri sinä olet lahja Jumalan lähetykselle.

Voit ladata ja lukea Suuressa mukana -lehden >>tästä.

Pahoittelemme virhettä

Pahoittelemme syvästi sitä, että osa paperisen Suuressa mukana -lehden saajista sai lehden kyllä oikealla osoitteella, mutta ikävä kyllä väärällä nimellä. Syynä tähän on lehden painossa tapahtunut inhimillinen virhe.

Lahjoita Lahja lähetykselle -joulukeräykseen

Joulukeräys 2022 keräyskuva Lahja lähetykselle.

Tule kanssamme lähettämään uudet lähetystyöntekijämme maailmalle. Kolme heistä suuntaa pakolaistyöhön Eurooppaan, kaksi juutalaistyöhön Lähi-itään ja yksi Inkerin kirkon palvelukseen.

Kevät tulee olemaan työntäyteistä, kun uudet lähetit vierailevat seurakunnissa ja etsivät lähettäjiä. Yksikään lähtijä ei voi lähteä ilman satojen ihmisten tukiverkkoa: läheisiä, rukoilijoita, rohkaisijoita ja lahjoittajia.

Lahjoita Lahja lähetykselle -joulukeräykseen, jotta uudet lähetystyöntekijämme pääsevät aloittamaan työnsä ja ilosanoma Jeesuksesta etenee. Voit lahjoittaa nettipankkisi kautta sivun alaosassa olevan lahjoituspainikkeen kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lue lisää keräyksestä >>tästä.

Rahankeräyslupa nro. RA/2021/1202, voimassa 1.1.2022 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lahjoita Lahja lähetykselle -joulukeräykseen

Oheisesta painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This