Evankeliumi maahanmuuttajille -video on julkaistu

8.4.2021
Jokaisella on oikeus kuulla evankeliumi

Monet Eurooppaan tulleista ja tulevista maahanmuuttajista ovat paenneet kotimaastaan poliittisia levottomuuksia, väkivaltaisuuksia, koston kierrettä, taloudellista ahdinkoa ja näköalattomuutta. Monet ovat myös pettyneet omaan uskontoonsa ja haluavat löytää toivon ja tulevaisuuden.

Euroopassa meillä on hyvä mahdollisuus vapaasti opettaa ja kertoa rakastavasta Jumalasta ja täydellisestä anteeksiannosta Jeesuksessa Kristuksessa. Saatuaan kohdata kristittyjen ystävällisyyttä ja sitä rakkautta, mitä kristityt osoittavat toisilleen, monet maahanmuuttajat ja pakolaiset ovat ottaneet evankeliumin vastaan ja saaneet rauhan ja ilon elämäänsä.

Katso tästä video Kansanlähetyksen maahanmuuttajatyöstä. Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

 

Kansanlähetys tekee työtä maahanmuuttajien ja pakolaisten parissa erityisesti Saksassa, Kreikassa ja Suomessa. Työ on vierellä kulkemista, luottamuksen rakentamista, Raamatun ja kristinuskon perusteiden opettamista sekä koulutus- ja käännöstyötä. Työntekijämme kohtaavat maahanmuuttajia heidän omalla äidinkielellään.

  • Kreikkaan pakolaistyöhön on vuoden 2021 aikana lähdössä kolme työntekijää. He tulevat työskentelemään erityisesti persiankielisten pakolaisten kanssa.
  • Saksassa neljä työntekijäämme toimii turkinkielisten maahanmuuttajien parissa.
  • Teemme yhteistyössä satelliittitelevisio SAT-7:n kanssa kristillisiä ohjelmia arabian, farsin ja turkin kielellä. Neljä työntekijäämme toimii SAT-7:n palveluksessa Kyprokselta käsin. Monet pakolaiset ovat kotiseudullaan, matkansa varrella, pakolaisleireillä tai tulomaassaan saaneet tukea SAT-7:n ohjelmista.
  • Suomessa teemme työtä Etu- ja Keski-Aasiasta tulleiden pakolaisten parissa.
Rukous:

Jumala, armahda meitä ja anna meille sinun mielenlaatusi, että voisimme katsoa kaikkia ihmisiä sinun silmilläsi ja kohdella muita niin kuin haluaisimme heidän kohtelevan meitä.

Tule mukaan!

Tule mukaan jakamaan kanssamme hyvää uutista Jumalan rakkaudesta maahanmuuttajille ja pakolaisille. Tarvitsemme esirukousta ja taloudellista tukea. Meillä on juuri nyt menossa Jeesus tuo turvan -keräys näiden lähimmäistemme parissa tehtävän työn tueksi. Pienikin lahjoitus on tärkeä.

Voit lahjoittaa tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70315 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 37850, kommenttikenttään: maahanmuuttajatyö.

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Kuva: SAT-7

Lahjoita Jeesus tuo turvan -keräykseen

Kerro kanssamme Jumalan rakkaudesta maahanmuuttajille ja pakolaisille. Tästä painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lämmin kiitos sinulle.

Lahjoita

Share This