Verkko-opiskelumahdollisuudet nyt suuremmat kuin koskaan

29.10.2021

Kurssi on tuonut valoa koronan ja talven pimeyteen. Innostavat, sopivan haastavat ja omaan ajatteluun kannustavat tehtävät ovat hyvä virike.”

”Hyvää perusopetusta, joka laajentaa käsitystä Raamatusta.”

Tällaista palautetta on saanut Kansanlähetysopiston verkkokoulutusvastaava Mattias Kaitainen. Hän muistuttaa, että Kansanlähetysopisto on järjestänyt verkkokursseja jo iät ja ajat. Kaitainen rakentaa tarjontaa vanhan hyvän sapluunan päälle.

”Lisäsimme verkkokurssitarjontaa niin verkkoraamattukoulun puolella kuin striimattujen periodien kautta. Nyt nettitarjonta on suurinta koskaan, ja myös periodiosallistuminen kasvaa, Mattias Kaitainen iloitsee. Kursseja tuottaa hänen kanssaan kurssivastaava Salla Soininen.
”Nyt näitä striimattuja opetuksia pystytään kasaamaan tulevaisuudessa verkkokursseiksi. Tästä on jo yksi esimerkki: Raamatun punainen lanka -kurssi, joka pohjautuu periodimateriaalin varaan”, Kaitainen kertoo.

Tähän mennessä osallistujia on ollut eniten Paavalin kirjeiden verkkolukupiirissä, jossa heitä oli yhteensä 80. Tällöin ryhmä jaettiin kuuteen osaan.

”Juuri nyt on käynnissä haku kahdelle verkkokurssille: Luukkaan evankeliumi -kurssilla Iida Halme opettaa Luukkaan evankeliumin keskeisimmistä kohdista. Kristinuskon synty ja varhaiset harhat -kurssilla puolestaan tutustutaan kristinuskon syntyyn ja opin muotoutumiseen sen ensimmäisten vuosisatojen aikana. Aiheesta opettaa Henri Häkkinen. Olet lämpimästi tervetullut mukaan.”

Share This