Uskalla unelmoida onnellisesta perheestä

25.10.2019

SAT-7:n rukousviikkko

Kuudes päivä | 25. lokakuuta 2019

Uskalla unelmoida onnellisesta perheestä

Shabnam kärsi aviomiehensä toistuvasta uskottomuudesta ja halusi jättää miehensä. Ahdistuneena hän otti yhteyttä SAT-7:ään ja sai kuulla rukouksen voimasta. Viikkoa myöhemmin hän Jumalaa kiittäen kertoi SAT-7:lle, että aviopari oli sekä päässyt yli ongelmistaan että päättänyt seurata Jeesusta.

Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kulttuureissa on syvään juurtuneita vääriä ja epärealistisia käsityksiä avioliitosta. Täydellisyyden tavoittelussaan avioparit joutuvat piiloutumaan naamioiden taakse ja teeskentelemään, että kaikki on hyvin. He eivät pysty kohtaamaan ongelmia, jotka vähitellen tuhoavat heidän keskinäisen suhteensa.

Avioerot lisääntyvät ja naimisissa olevien masennus yleistyy.

  • Rukoilemme vaikeita vaiheita elävien perheiden puolesta. Pyydämme Jumalalta heille voimia, lohtua ja askelia eteenpäin.
  • Rukoilemme, että SAT-7:n vanhemmuusohjelmien avulla Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan äidit ja isät oppivat kasvattamaan lapsiaan kristillisten arvojen mukaan.
  • Rukoilemme, että SAT-7:n parisuhde- ja avioliitto-opetus auttaa perheitä käsittelemään ongelmiaan terveesti ja rakentavasti.

”Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.” Jer. 29:11

Kuvituskuva, SAT-7:n arkisto.

 

Tue SAT-7:n mediatyötä

Tule mukaan SAT-7:n mediatyöhön rukouksin ja taloudellisesti. Tee kertalahjoitus alla olevan painikkeen kautta tai sivun alareunassa olevin tilitiedoin viitenumerolla 59006. Lisää ajankohtaisia rukousaiheita ja työn kuulumisia saat liittymällä Sakari Heinosen, Sanna Suutarin tai Ilolan perheen lähettäjätiimiin. Samalla voit ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi.
Kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This