Teija ja Michael raamatunkäännöstyössä

Teija ja hänen puolisonsa Michael ovat olleet mukana raamatunkäännöstyössä vuodesta 1991 lähtien. He asuivat lastensa kanssa Venäjällä ja olivat mukana turkinsukuisen tataarin kielen käännösprojektissa. Uusi testamentti valmistui tälle kuusimiljoonaiselle kansalle v. 2001, ja koko Raamattu tataariksi julkaistiin v. 2015. Teija on Kansanlähetyksen ulkomaantyöntekijä ja Michael saa kannatuksensa Englannista.

Teija on saanut olla mukana myös toisessa koko Raamatun projektissa. Tämän yli miljoonaisen kansan koko Raamattu julkaistaan v. 2023. Teija työskentelee nykyisin Suomesta käsin Venäjän ei-slaavilaisissa kielissä käännös- ja kielitiedekonsulttina yhteistyössä eri järjestöjen kanssa. Tällä hetkellä työn alla on Vanhan testamentin kirjoja komipermjakiksi ja hakassiksi sekä tunguusikielille. Pienemmille kansoille tuotetaan yhdessä heidän kanssaan kuunneltavia raamatunkertomuksia, joita voi kuunnella mobiililaitteilla ja audiosoittimilla.

Tule mukaan!

Liittymällä Teijan ja Michaelin lähettäjätiimiin, tilaamalla heidän uutiskirjeensä ja tukemalla työtä säännöllisesti esirukouksin ja taloudellisesti pääset osallistumaan raamatunkäännöstyön projekteihin.

Voit tukea Teijan työtä myös kertalahjoituksella tai liittymällä kuukausilahjoittaksi alla olevien painikkeiden kautta tai verkkopankissasi. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Teijan viitenumero on 20103. Voit lahjoittaa ja ryhtyä Teijan työn kuukausitukijaksi myös MobilePay-numerolla 72426.

Lisätiedot:

vs. aluekoordinaattori Sanna Suutari

Tilaa Teijan ja Michaelin uutiskirje

Ryhdy Teijan kuukausilahjoittajaksi

Voit tukea Teijan raamatunkäännöstyön projekteja käyttämällä lahjoituspainiketta. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52 (SEKL) ja viitenumero 20103 (G Teija). Voit lahjoittaa ja ryhtyä Teijan työn kuukausitukijaksi myös MobilePaynumerolla 72426. Lämmin kiitos tuestasi!

Tee kertalahjoitus Teijan työlle

Voit tukea Teijan raamatunkäännöstyön projekteja käyttämällä lahjoituspainiketta. Tehdessäsi lahjoituksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52 (SEKL) ja viitenumero 20103 (G Teija). Lämmin kiitos lahjoituksestasi!

Lahjoita

Share This