Ollilainen Vesa: teologinen asiantuntija

Vuonna 1996 evankelista Kalevi Lehtinen puhui Nuorten Kesässä. Viikonlopputapahtuman viimeisessä tilaisuudessa hän kutsui nuoria Jumalan valtakunnan työhön. Yhtenä monista minäkin uskaltauduin kävelemään Lahden urheiluhallin etuosaan. Sen jälkeen ei ole ollut tarvetta katsoa taaksensa.

Työ Jumalan valtakunnan palveluksessa on vienyt pieniin ja suuriin tehtäviin. Murrosikäisenä opin kantamaan vastuuta Kansanlähetyksessä. Sittemmin minut on kutsuttu palkalliseksi työntekijäksi.

Nykyään toimin Kansanlähetysliikkeen teologisena asiantuntijana. Kierrän julistustyössä Suomea ja ulkomaita. On palkitsevaa nähdä, miten Sana aukeaa ja muuttaa ihmistä. Raamatun ajattomat totuudet valloittavat sydämet, minne tämä sana vain eteneekin.

Evankeliumin puolesta

Näkyni on yksinkertainen: haluan juurruttaa ihmiset – erityisesti nuoret ja nuoret aikuiset – evankeliumiin niin, että he osaavat todistaa siitä ja puolustaa sitä. Evankeliumi on Jumalan voima sekä pelastukseen että pyhitykseen (Room. 1:16). Elämäni on ollut aina lapsesta saakka pitkä tutustumismatka evankeliumiin, ja opittavaa riittää vieläkin.

Koska yksin evankeliumi tuo meille pelastuksen, on tämä evankeliumi vietävä eteenpäin. Meitä jokaista kutsutaan todistamaan Jeesuksesta. Jälkikristillisessä maailmassa tämä evankeliumi kyseenalaistetaan monin tavoin. Siksi sitä on myös puolustettava.

Pidän Raamatun opettamisesta ja evankeliumin julistamisesta. Yhtä hienoa on valmisteluvaiheessa paneutua aiheeseeni lukemalla siitä mitä vain ehdin. Koen kutsumuksekseni myös kirjoittamisen.

Koulutukseltani olen teologian tohtori ja pastori. Perheeseen kuuluvat vaimo ja kolme lasta.

Tilaa tämän sivun alaosasta rukouskirjeeni, niin saat ajankohtaisia kuulumisia työstäni.

Voit tukea työtä kertalahjoituksella tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä alla aukeavan lomakkeen. Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin, tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 32971.

Kiitos, että olet mukana!

Vesa

Vesa Ollilaisen kirjoittamia kirjoja voit tilata oheisten linkkien kautta:

Jeesuksen ihmeteot
Jeesuksen vertaukset
Elämä ja evankeliumi
Ihmeet ja äärikarismaattisuus
Ainutlaatuinen Jeesus
Kesyttämätön – evankeliumi jälkikristillisessä ajassa

Tilaa Vesa Ollilaisen uutiskirje

Anna kertalahja Vesan työlle

Voit tukea Vesan työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Vesa Ollilaisen viite on 32971.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.
Kiitos tuestasi.

Lahjoita

Tule mukaan Vesan työhön kuukausilahjoittajana

Share This