Mikko ja Miia Lähi-idässä

Jumala on kutsunut meidät siunaamaan juutalaisia. Haluamme olla tässä työssä mukana!

Miian sydän palaa niille juutalaisille, jotka eivät vielä tunne Messiastaan. ”Haluan kertoa, että heidän odottamansa Messias on jo tullut maailmaan 2000 vuotta sitten. Lisäksi haluan tukea paikallisten uskovien evankelioimistyötä”, sanoo Miia.

Mikolle innostusta antaa Luukas 2:32: ”Jeesus on valo, joka koittaa pakanakansoille, ja kirkkaus, joka loistaa Jumalan omaisuuskansalle*.”

”Juutalaiset ovat edelleen tärkeä osa Jumalan suunnitelmaa. Siksi haluan tukea tätä kansaa teologisella osaamisellani ja vastavuoroisesti myös oppia heiltä”, kertoo Mikko.

Mikko on koulutukseltaan teologian maisteri ja pappi. Työkokemusta hänellä on eri paikallisseurakunnista ja lähetysjärjestön tehtävistä yhteensä 10 vuotta.

Miia on yhteisöpedagogi AMK, kirkon nuorisotyönohjaaja ja lähetyssihteeri. Miia on suorittanut naisten vapaaehtoisen asepalveluksen vuosina 2016–2017, hän on reservin kersantti ja sotilasdiakoni. Seurakunnissa Miia on tehnyt rippikoulu-,nuoriso- ja lähetyssihteerintyötä. Perheellä on kaksi lasta. Mikko ja Miia perheineen lähtivät ensimmäiselle työkaudelleen elokuussa 2023.

Lähi-idässä Mikko ja Miia opiskelevat ensin paikallista kieltä ja kulttuuria. Kieli- ja kulttuurijakson jälkeen Mikon on määrä työskennellä paikallisen seurakunnan seurakuntapastorina. Miia tulee näillä näkymin toimimaan tavoittavassa työssä ja kohtaamaan paikallisia seurakunnassa ja tavoittavien työmuotojen kautta.

Tule mukaan juutalaistyöhön!

Jos Sinä haluat olla mukana siunaamassa juutalaisia ja oppimassa uutta yhdessä Miian ja Mikon kanssa, voit liittyä heidän lähettäjätiimiinsä rukoilemalla, tilaamalla heidän uutiskirjeensä sekä tukemalla heidän työtään taloudellisesti.

Voit lahjoittaa Miian ja Mikon työlle tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi helposti MobilePaylla numerolla 70079.

Voit tukea heidän työtään myös kertalahjoituksella tai liittymällä kuukausilahjoittaksi alla olevien painikkeiden kautta tai verkkopankissasi. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Miian ja Mikon viitenumero on 21584.

YHTEYSHENKILÖ:
vs. aluekoordinaattori Sanna Suutari, SEKL

*Raamatunkohtaa on editoitu vastaamaan kohdemaan julkisuusperiaatteita. 

Tilaa Miian ja Mikon uutiskirje

Ryhdy Mikon ja Miian kuukausilahjoittajaksi

Voit tukea Mikon ja Miian työtä tästä painikkeesta. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Mikon ja Miian viitenumero on 21584. Lämmin kiitos tuestasi!

Tee kertalahjoitus Miian ja Mikon työlle

Voit tukea Miian ja Mikon työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21584 (Mikko ja Miia Lähi-idässä). Lämmin kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This