Mikko ja Miia lähdössä Lähi-itään

Jumala on kutsunut meidät siunaamaan juutalaisia. Haluamme olla tässä työssä mukana!

Miian sydän palaa niille juutalaisille, jotka eivät vielä tunne Messiastaan. ”Haluan kertoa, että heidän odottamansa Messias on jo tullut maailmaan 2000 vuotta sitten. Lisäksi haluan tukea paikallisten uskovien evankelioimistyötä”, sanoo Miia.

Mikolle innostusta antaa Luukas 2:32: ”Jeesus on valo, joka koittaa pakanakansoille, ja kirkkaus, joka loistaa Jumalan omaisuuskansalle*.”

”Juutalaiset ovat edelleen tärkeä osa Jumalan suunnitelmaa. Siksi haluan tukea tätä kansaa teologisella osaamisellani ja vastavuoroisesti myös oppia heiltä”, kertoo Mikko.

Mikko on koulutukseltaan teologian maisteri ja pappi. Työkokemusta hänellä on eri paikallisseurakunnista ja lähetysjärjestön tehtävistä yhteensä 10 vuotta.

Miia on yhteisöpedagogi AMK, kirkon nuorisotyönohjaaja ja lähetyssihteeri. Miia on suorittanut naisten vapaaehtoisen asepalveluksen vuosina 2016–2017, hän on reservin kersantti ja sotilasdiakoni. Seurakunnissa Miia on tehnyt rippikoulu-,nuoriso- ja lähetyssihteerintyötä. Perheellä on kaksi lasta. Parhaillaan Mikko ja Miia ovat valmistautumassa juutalaistyön tehtäviin lähetyslinjalla. Heidän lähettämistään suunnitellaan vuodelle 2023.

Tule mukaan juutalaistyöhön!

Jos Sinä haluat olla mukana siunaamassa juutalaisia ja oppimassa uutta yhdessä Miian ja Mikon kanssa, voit liittyä heidän lähettäjätiimiinsä rukoilemalla, tilaamalla heidän uutiskirjeensä sekä tukemalla heidän työtään taloudellisesti.

YHTEYSHENKILÖ:
aluekoordinaattori Lauri Palmu, SEKL 

*Raamatunkohtaa on editoitu vastaamaan kohdemaan julkisuusperiaatteita. 

Tilaa Miian ja Mikon uutiskirje

Tue Miian ja Mikon työtä taloudellisesti

Tee kertalahjoitus Miian ja Mikon työlle

Voit tukea Miian ja Mikon työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21584 (Mikko ja Miia Lähi-idässä). Lämmin kiitos tuestasi! Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This