Maahanmuuttajatyö Suomessa

Maahanmuuttajat ovat kasvava ja monimuotoinen ryhmä ihmisiä, joiden taustat ja lähtösyyt ovat erilaisia.  Moni on menettänyt kaiken, jopa koko perheensä ja sukunsa. Tehtävämme kristittyinä on kohdata, palvella ja rakastaa maahanmuuttajia Jumalan luomina arvokkaina ihmisinä ja lähimmäisinämme.

Opetamme  maahanmuuttajille suomen kieltä, kotoutumista edistäviä arjen taitoja ja kristinuskon perusteita.  Suomen kieli on avain suomalaiseen yhteiskuntaan, työllistymiseen ja kotoutumiseen. Raamattu taas on avain jokaisen ihmisen pelastumiseen. Maahanmuuttajat tarvitsevat ja kaipaavat näitä molempia, kielitaitoa tätä elämää varten ja hyvää sanomaa syntisten vapahtajasta ikuista elämää varten.

Tarve kristilliseen maahanmuuttajakoulutukseen koko Suomessa on valtava, paljon suurempi kuin nykyiset resurssimme. Emme voi muuttaa koko maailmaa, mutta yhdessä voimme olla Jumalan käsinä ja jalkoina, jotka muuttavat yhden ihmisen koko maailman. Ehkä sinäkin olet jo kauan halunnut auttaa maahanmuuttajia, mutta et ole oikein tiennyt, miten. Voisiko sinun paikkasi ja tehtäväsi olla Kansanlähetysopiston maahanmuuttajakoulutuksen tukijana, ehkä maahanmuuttajiemme ystäväperheenä, esirukoilijana tai taloudellisena tukijana? Tule mukaan ottamalla yhteyttä Kansanlähetysopistoon!

Tue maahanmuuttajatyötä kertalahjoituksella

Voit lahjoittaa painikkeen kautta netissä tai tilisiirrolla sivun alareunassa oleville tileille viitteellä 40552. Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy maahanmuuttajatyön kuukausilahjoittajaksi

Tilaa maahanmuuttajatyön uutiskirje!

Share This