Lamminpää Aatto

Nuorisotyönohjaaja (eläkk.) Aatto Lamminpää on vuodesta 1991 lähtien tehnyt missiomatkoja autoilla ja jokilaivoilla erilaisten ryhmien kanssa.

Syyskuussa 2010 hän aloitti Suomesta käsin työn määräaikaisena vapaaehtoistyöntekijänä ja tekee vuosittain 1-2 talkoomatkaa Etelä-Siperiaan.

Viimeisten vuosien aikana Aaton Siperian matkat LFF:n (ruotsinkielinen Rauhan Sanan liike) talkooryhmien kanssa ovat olleet tiiviitä Inkerin kirkon Karatusan seurakunnan pappilan ja Ylä-Suetukin kirkon remonttireissuja.

Siperian matkojen lisäksi Aatto tukee Vienan Karjalassa sijaitsevan Segezan seurakunnan kirkkoherran Vitaly Luchakovin työtä ja perhettä. Segezaan Aatto tekee myös 1–2 matkaa vuodessa. Venäjän matkat taittuvat Aaton omalla pakettiautolla. Kilometrejä kertyy yksittäisellä matkalla tuhansia. Hän kiertää myös seurakunnissa ja Kansanlähetyksen piirijärjestöissä keräten tukea Karatusan kirkon rakentamiseen.

Tule mukaan Aaton lähettäjätiimiin mahdollistamaan työtä Etelä-Siperiassa ja Vienan Karjalassa!

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori Anne Tuovinen, SEKL

 

Kuukausilahjoitus

Tilaa Aaton uutiskirje

Anna kertalahjoitus

Voit tukea Aaton työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21953 (Aatto Lamminpää). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This