Lahjoita lapselle elämä

Neonatologi, vastasyntyneiden lasten lääkäri Maria Karjalainen kirjoitti työskennellessään Etiopiassa: ”Aloitettuani työt Soddossa vietin heti alussa muutaman yön vastasyntyneiden osastolla kaipaillen elintärkeitä laitteita vauvojen ja lasten voinnin seurantaan ja hoitoon. Potilaita on vaikea hoitaa, jos mittarit eivät kerro esimerkiksi, saako potilas tarpeeksi happea tai ovatko sydämen syke ja verenpaine riittävän hyvät.”

Keskosvauva pitää äitiä sormesta kiinni.
Lastenlääkäri Maria Karjalaisen pikku potilaalla on varma ote äidistä.

 

Suomalainen sairaala lahjoittaa tällaisia laitteita Soddon sairaalalle. Laitteiden kuljetus Etiopiaan on kuitenkin kallista. Voisitko lahjoittaa sairaalatarvikkeiden kuljetuskustannusten, huolinta- ja logistiikkapalveluiden kustannusten kattamiseen.

Pandemian vuoksi sairaalatarvikekontin lähettäminen kohteeseen viivästyi kahdella vuodella, kun sairaala tarvitsi laitteita lapsille Koronavirustaudista mahdollisesti aiheutuvan tehostetun hoidontarpeen varalle. Tällä hetkellä, syyskuussa 2022 kontin lähettämistä valmistellaan uudelleen ja laitteiden on tarkoitus lähteä Etiopiaan heti kun mahdollista. Lähetystä Etiopiaan valmistellaan yhteistyössä Soddon sairaalan kanssa.

Tartu tähän erityisen konkreettiseen mahdollisuuteen ja auta Soddon sairaalaa saamaan puuttuvia laitteita ja pelastamaan niiden avulla monen lapsen elämä.

Lisätietoja: vs. aluekoordinaattori Sanna Suutari, Kansanlähetys

Tue sairaalatarvikkeiden kuljetusta

Voit lahjoittaa alla olevan painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa annetuin tilitiedon viitteellä 77033. Kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This