Julistustyö kotimaassa

Kansanlähetys tekee julistustyötä Suomessa kaikilla tasoilla. Julistustyöhön kuuluu Raamatun opettaminen, evankelioiva julistus sekä kaikenlainen Raamatun sanaa ja evankeliumia esillä pitävä toiminta. Jokainen kristitty on omalla paikallaan ”julistaja”.

Haluamme huomioida julistustyössämme kaikki paikkakunnat, kaikki maakunnat ja koko valtakunnan. Valtaosa julistustyöstämme on piirijärjestöjen organisoimaa ja toteuttamaa. Tätä kansanlähetyspiirien tekemää julistustyötä tuetaan Suomen Ev.lut Kansanlähetyksen (SEKL) valtakunnallisella julistustyöllä.

Monet SEKL:n työntekijät osallistuvat julistustyöhön, meillä on myös kokoaikaisia valtakunnallisia raamattukouluttajia. Vapaaehtoispohjalta nousevaa julistamista kanavoidaan mm. siten, että Suomen Ev.lut Kansanlähetys kutsuu kansanlähetyspiirien esitysten perusteella julistustehtäviin valtakunnallisia sopimusperusteisia julistajia. Tällaisia sopimusperusteisia julistajia on noin 20 henkeä.

Julistustehtävissä olevat tarvitsevat esirukousta. Kiitos rukouksistasi!

Halutessasi voit tukea Kansanlähetyksen valtakunnallista julistustyötä tämän artikkelin alapuolella olevien tietojen ja painikkeiden avulla.

Kansanlähetyksen julistustyötä koskeviin yhteydenottoihin vastaa

kotimaantyön aluekoordinaattori

Tue julistustyötä kertalahjoituksella

Voit lahjoittaa oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa oleville tileille viitteellä 67409.
Kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Tule mukaan kuukausilahjoittajana

Share This