Etu-Aasian pappi

Tule Etu-Aasian kristittyjen rinnalle

Etu-Aasian luterilaisessa seurakunnassa työskentelee osa-aikaisena pastorina paikallinen pappi*. Hän työskenteli aiemmin seurakunnan apusaarnaajana vuosina 2018 – 2020 ja sai pappisvihkimyksen vuonna 2020. Oman toimensa ohella pappi toimii myös kristillisessä mediatyössä. Hänellä on pitkä työura kääntäjänä.

Pienellä kasvavalla kristillisellä seurakunnalla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta palkata kokoaikaista työntekijää. Ratkaisuna tähän ongelmaan etsimme Suomesta seurakuntia ja ystäviä, jotka haluavat tukea tätä paikallista pastoria esirukouksin ja taloudellisesti.

Tukikummina mahdollistat Etu-Aasian luterilaisen kirkon kasvua ja vahvistumista. Olet myös vaikuttamassa siihen, että paikallisen seurakunnan työntekijöiden kautta ilosanoma saavuttaa yhtä uusia ihmisiä Etu-Aasiassa. 

Papin kokonaistuen tarve on 15 000 euroa vuodessa. Summa sisältää hänen palkka- ja matkustuskulujaan sekä mahdollisia lisäkoulutuskuluja.

Tukikummiksi yksin tai yhdessä

Tukikummina voit toimia yksityinen henkilö, pienryhmä tai seurakunta. Kummit saavat vuodessa 2 – 3 uutiskirjettä, joissa kerrotaan työn kuulumiset sekä rukous- ja kiitosaiheet.

Kaikenlainen säännöllinen tuki on tärkeää. Tukikummi voi tukea työntekijää kuukausittain esimerkiksi 30 eurolla. Rukous paikallisen papin ja hänen työnsä puolesta on yhtä tärkeää. 

Sivun alaosassa sinulla on mahdollisuus tilata pastorin uutiskirje, liittyä kuukausilahjoittajaksi tai tehdä kertalahjoitus.

Kansanlähetys toimii Etu-Aasiassa paikallisen luterilaisen kirkon työyhteydessä ja vie hyvää uutista maahanmuuttajien keskuuteen myös Euroopassa. Pitkäaikainen työ on kantanut hedelmää ja seuraava askel on siirtää yhä enemmän vastuuta paikallisille työntekijöille. Työntekijämme toimivat heidän rinnallaan tukien seurakunnan työtä.

Lämmin kiitos, että olet Suuressa Mukana!

*Turvallisuussyiden vuoksi emme voi käyttää paikallisen pastorin nimeä internetissä. 

Lisätiedot aluekoordinaattori Mikko Tiira, Kansanlähetys

Tilaa Etu-Aasian papin uutiskirje

Tule kuukausilahjoittajaksi

Liity kuukausilahjoittajaksi painikkeen kautta. (Voit myös lahjoittaa verkkopankissa Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille FI14 5043 1920 0034 52 viitteellä 78074) (Etu-Aasia pappi). Lämmin kiitos tuestasi!

Tee kertalahjoitus

Voit antaa kertalahjoituksen pastorin työlle painikkeen kautta. Voit myös lahjoittaa verkkopankissa Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille FI14 5043 1920 0034 52 viitteellä 78074 (Etu-Aasia pappi). Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This