Tuulia pääsi juurtumaan Jeesukseen

22.12.2020

Tuulia Tynkkynen on 22-vuotias opiskelija Jyväskylästä. Hän kertoo elämästään näin:

“Nuorempana olin ateisti, mutta rippileirillä sain kutsumuksen seurata Jeesusta elämässäni. Pian uskoontulon jälkeen koin paloa olla mukana lähetystyössä. Kansanlähetyksen nuorisotyön kautta löysin muita lähetyksestä innostuneita nuoria ja sain nähdä, miten evankeliumi leviää Suomessa ja maailmalla.

Lukion jälkeen tulin Kansanlähetysopiston kansainvälisyyslinjalle. Se oli merkityksellinen vuosi, sillä pääsin konkreettisesti näkemään, mitä lähetystyö on, ja etsimään omaa paikkaani lähtijänä ja lähettäjänä. Juurruin Raamatun sanaan ja Kristukseen tavalla, joka kantaa arjessa tänäkin päivänä.

Tällä hetkellä saan olla omalla paikallani Suomessa tuomassa valoa ihmisille sekä toimia osana lähettäjätiimiä. Jos Luoja suo, voin jonain päivänä päästä lähtemään lähetystyöhön ulkomaille.”

***

Tukeasi tarvitaan

Juuri nyt Kansanlähetyksellä on menossa Suomi sydämellä -joulukeräys, jolla keräämme varoja kotimaantyöllemme.

Haluamme, että jokainen ihminen Suomessa saa kuulla, mistä todellinen toivo ja elämän tarkoitus löytyvät. Siksi kerromme lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhuksille, kuka Jeesus on ja miksi tarvitsemme häntä. Teemme työtämme siksi, että Jumalan sana synnyttäisi henkilökohtaisen uskon Jeesukseen Kristukseen.

Yhdessä voimme tehdä paljon. Tule mukaan rukouksin ja taloudellisesti.

Lue lisää ja lahjoita >>tästä.

Lämpimät kiitokset sinulle ja siunattua joulua!

Suomi sydämellä -keräyskuva 2020.

Kuva Tuuliasta: Tuulian kotialbumi
Kuva lapsista: Mostphotos

Share This