Tule mukaan rukoilemaan

28.11.2017

Pian alkaa SAT-7:n rukousviikko Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan lasten ja nuorten puolesta.

Lähes 13 miljoonaa lasta Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa ei olosuhteiden vuoksi pääse kouluun. Heillä on vaarana menettää lopullisesti mahdollisuutensa käydä koulua. Vielä useammat kärsivät koulutuksen kehnosta laadusta. Monet lapset eivät osaa kuvitella muuta elämää kuin pelkoa, epävarmuutta ja toivottomuutta, koska he ovat syntyneet yhteiskunnallisten ristiriitojen ja kuohunnan aikana eivätkä ole koskaan kokeneet rauhaa. He saattavat joutua väkivaltaisen hyökkäyksen tai raiskauksen kohteeksi. Moni ajautuu prostituutioon tai terroristijoukkoihin.

Kristillinen mediakanava SAT-7 vastaa tällaisen sukupolven tarpeisiin sekä kokonaisvaltaisella ohjelmallaan että nyt myös tarjoamalla uuden koulukanavan, SAT-7-Akatemian. Sinun rukouksiasi tarvitaan pelastamaan tämä Lähi-idän uusi sukupolvi. Kansanlähetys kutsuu sinut, seurakuntasi, rukousryhmäsi ja ystäväsi mukaan rukoilemaan yhdessä SAT-7:n rukousaiheiden puolesta 5.–12. marraskuuta 2017. Samalla rukoilemme SAT-7:n työssä palvelevien lähetystyöntekijöidemme Sanna Suutarin ja Sakari Heinosen puolesta.

Tule mukaan!
* Rukoile kanssamme 5.–12. marraskuuta. Suuressamukana.fi-sivuilla julkaisemme rukousviikon jokaisena päivänä rukousaiheen ja aiheeseen liittyvän Raamatun jakeen. Sieltä saat myös taustatietoa rukouspyynnöistä.
* Rohkaise muita mukaan SAT-7: n rukousviikkoon kertomalla siitä ystävillesi ja seurakunnallesi.
* Jos Jumala laskee tämän työmuodon sydämellesi, tule säännölliseksi esirukoilijaksi ja työn taloudelliseksi tukijaksi Sanna Suutarin tai Sakari Heinosen tiimiin.

Lue lisää SAT-7:n työstä.

Share This