Tilaa Ilon Aika ja jaa evankeliumin iloa

20.6.2019

Uusi Tie -lehden evankelioiva erikoisnumero Ilon Aika on nyt ilmestynyt, ja se lähetetään Uuden Tien tilaajille viikolla 26. Lehteä voi myös tilata edulliseen nippuhintaan Uuden Tien tilauspalvelun kautta verkossa (https://uusitie.com/tilauspalvelu/), puhelimitse (044 4477 827) tai sähköpostilla (tilauspalvelu@uusitie.com). Nippuhinnat ovat 5 kpl/3 € tai 10 kpl/6 € tai 50 kpl/20 € + toimituskulut.

Ilon Aika on kirjoitettu, jotta suomalaisen saisivat kuulla evankeliumin sanoman. Lehdessä käsitellään kristillistä uskoa tuoreesti erilaisten henkilöhaastattelujen ja teemajuttujen avulla. Tämän vuoden lehdessä tarinansa kertovat muun muassa laulaja Kristiina Brask, moninkertainen olympiavoittaja Samppa Lajunen ja laulajalegenda Joel Hallikainen.

Haluaisitko olla mukana viemässä evankeliumia eteenpäin? Tilaa Ilon Aikaa ja jaa lehteä naapureillesi, tutuillesi ja sukulaisille. Parhaassa tapauksessa lehti voi tuoda ihmiselle iankaikkista iloa.

 

Tue työtämme Suomessa

Kansanlähetyksen kotimaantyö on mahdollista monien henkilöiden vapaaehtoistyön ja taloudellisen tuen kautta.
Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat evankeliumin kertomiseen kotimaassa Suomi sydämellä -kampanjan kautta.
Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Suomi sydämellä -kampanjan viite on 56009.
Kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This