Verkkokurssi: Nykyhepreaa Raamatun valossa – jatkokurssi

25.4. - 10.7.2022

Maanantai 25.4. 08:00

Sunnuntai 10.7. 23:59

Heprean verkkokurssi saa jatko-osansa!

Keväällä järjestetylle hepreankurssille järjestetään jatkokurssi. Kurssi sopii kaikille, jotka tunnistavat ja osaavat yhdistää kaikki heprealaiset aakkoset niiden äänteisiin olipa kyseessä sitten paino- tai käsialakirjaimet. Se sopii siis kaikille, jotka osaavat lukea ja kirjoittaa hepreaksi!

Sisältö

Jatkamme alkeiskurssilla opitun soveltamista kasvavan sanavaraston avulla. Käytännössä siis taivutamme nykyheprean uusia eri sanaluokkien sanoja suvussa ja luvussa. Tällä tavoin opimme myös kertomaan itsestämme lisää. Tämän lisäksi jatkamme tutustumista Raamatun teksteihin ja sen sanaston syvempiin merkityksiin. Kurssilla siis päästään tutustumaan sekä uuteen että vanhaan.

Opiskelija oppii uutena asiana mm. numerot ja kellon ajat sekä kertomaan omasta ammatistaan nykyhepreaksi. Lisäksi opiskelija oppii heprealaisten sanojen erilaisista syvemmistä merkityksistä, joita ei normaalisti nykyheprean kursseilla opiskella. Tätä kautta myös Raamatun tekstien sanasto saattaa tulla lähemmäksi.

Kurssin opetuksesta vastaa filosofian maisteri Satu Vallineva

Olen asunut Israelissa kymmenen vuotta ja opettanut nykyhepreaa 24 vuotta mm. kansalais- ja yliopistoissa sekä Helsingin juutalaisella koululla.”

 

Työmuodot ja opiskelumateriaali

Kurssi kestää kymmenen viikkoa, jonka aikana kokoonnumme viikottaisiin luentotapaamisiin. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään Ma 25.4. klo 19.35-21.05. Tapaamiset tulevat olemaan viikottaisia ja sijoittuvat aina samaan ajankohtaan maanantaisin. Viimeinen tapaaminen järjestetään 4.7. Kaikki tapaamiset nauhoitetaan – joten vaikka et pystyisi osallistumaan tapaamisiin, niin et jää paitsi annista – toki osallistuminen on kaikista hedelmällisintä!

Kurssilla opiskellaan verkossa. Työalustana käytetään Kansanlähetysopiston Moodlea.

Verkkokurssin hinta on 50e

Lähijakso kurssille

Verkkokursseilla on toivottavaa, että kurssilaiset osallistuvat myös lähijaksoon etäkoulutuksen aikana. Korona-aikana tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Lähijakso tarkoittaa jotakin lähiopetuskokonaisuutta Kansanlähetysopistolla. Lähijaksoksi sopii jokin Kansanlähetysopistolla järjestettävä kurssi – joko arkiperiodi tai viikonlopputapahtuma. Pääset katsomaan tarjontaa Kansanlähetyksen nettisivuilta täältä: https://kansanlahetysopisto.fi/tapahtumakalenteri/

Lähijakson saat alennettuun hintaan. Olethan yhteydessä allekirjoittaneeseen mikäli haluat osallistua myös lähijaksolle.

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

Hintatiedot

Verkkokurssin hinta 50e

Share This