Verkkokurssi: Israelin kuninkaat

2.3. - 26.4.2020

Maanantai 2.3. 08:00

Sunnuntai 26.4. 23:59

Huom! Kurssille kaivataan vielä lisää opiskelijoita!

Kurssilla käsitellään kuningasten aikaa Israelin kansan historiassa.

Kolmen ensimmäisen kuninkaan (Saul, Daavid, Salomo) jälkeen valtakunta jakaantui pohjoiseen Israeliin ja eteläiseen Juudaan. Valtakunnat lopulta valloitettiin ja kansat vietiin pakkosiirtolaisuuteen. Jumala antoi kuitenkin lupauksen Messiaasta, jonka valtakunnalle ei olisi loppua. Tervetuloa kiinnostavalle matkalle Israelin kansan historiaan!

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkossa. Viikoittain kurssin sivuille ilmestyy oppimismateriaalia sekä viikkotehtävät. Työtavat vaihtelevat itsenäisistä tehtävistä ja testeistä nettikeskusteluun. Koska vuorovaikutteisuus on olennainen osa kurssia, tulisi opiskeluun pystyä käyttämään vähintään pari kertaa viikossa 1-2 tuntia kerrallaan.

Oppimateriaali

Käytämme opiskelussa Moodle-verkkoalustaa. Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa Raamattua myöten. Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista.

Verkkokurssin lähijaksona on Apologiaforum 24.-26.4.2019 Kansanlähetysopistolla Ryttylässä (Opistotie 1, 12310 Ryttylä). Tästä saat lisätietoja ja ohjeita myöhemmin.
Verkkokurssin voi suorittaa, vaikkei pääsisikään osallistumaan lähiopetusjaksolle.

Opettajana toimii Kansanlähetysopiston verkkokurssivastaava, TM Jarkko Haapanen.

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

 

 

Puh. 019 77 920

Hintatiedot

Kurssin hinta: 100 € (työttömät ja opiskelijat 75 €). Kurssimaksu kattaa verkko-opiskelun sekä lähiopetusjakson täysihoito-osuuden Ryttylän Kansanlähetysopistolla. Lähijaksolla maksetaan vain lähijakson oma kurssimaksu 20 €.

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Verkkokursseista vastaa:

Haapanen Jarkko

raamattulinjan linjavastaava, Kansanlähetysopisto

jarkko.haapanen@sekl.fi

044 550 5818, 019 779 2235

Share This