Verkkokurssi: Apostolien teot

1.3. - 25.4.2021

Maanantai 1.3. 08:00

Sunnuntai 25.4. 23:59

Kurssin sisältö

Kurssilla päästään seuraamaan, miten ilosanoma Jeesuksesta lähti liikkeelle Jerusalemista, ja miten se tavoitti pakanat. Luemme Apostolien teot alusta loppuun kurssin aikana. Apostolien teoissa päästään myös kurkistamaan alkuseurakunnan elämään ja oppiin.

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkossa. Suorittaakseen kurssin opiskelijan ei tarvitse sitoutua tiettyihin ajankohtiin, näin pyritään huomioimaan esimerkiksi kolmivuorotyöläiset. Pitkin kurssia Moodle-sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikottaiset tehtävät. Tahti ei ole liian nopea ja kurssin pystyy suorittamaan myös työelämän keskellä. Kurssin suorittamiseen kuluu arviolta max. 3 tuntia viikossa.

Oppimateriaali

Käytämme opiskelussa Moodle-verkkoalustaa. Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa Raamattua myöten. Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista. Kurssimateriaalia on ladattavissa kurssin jälkeen.

Lähijakso

Opetushallituksen myönnytyksen mukaisesti suorittaakseen verkkokurssin opiskelijan ei ole välttämätöntä osallistua lähijaksolle. Kurssin yhteisöllisyyttä lisätäksemme olisi kuitenkin toivottavaa, että osallistuisimme kurssin alkupuolella yhteisesti Kansanlähetysopiston tapahtumaan. Kurssin lähijaksosta tiedotetaan myöhemmin tässä.

Kurssin opetuksesta vastaa Iida Halme, TM.

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

Hintatiedot

Verkkokurssi 40e
Lähijakso 60e

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Share This