Verkkokurssi: Apostolien teot

1.3. - 25.4.2021

Maanantai 1.3. 08:00

Sunnuntai 25.4. 23:59

Kurssin sisältö

Kurssilla päästään seuraamaan, miten ilosanoma Jeesuksesta lähti liikkeelle Jeeusalemista, ja miten se tavoitti pakanat. Luemme Apostolien teot alusta loppuun kurssin aikana. Apostolien teoissa päästään myös kurkistamaan alkuseurakunnan elämään ja oppiin.

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkossa. Työtavat vaihtelevat laajasti itsenäisesta lukemisesta tehtäviin ja keskusteluun. Kursseja suorittaakseen ei tarvitse sitoutua tiettyihin ajankohtiin. Kaikki mahdolliset podcastit tai luennot ovat kuunneltavissa Moodle-alustalta oman aikataulusi mukaan. Mikäli live-luentoja järjestetään, ne nauhoitetaan myöhemmin katsottaviksi. Kurssit usein jaottuvat viikoittaisiin jaksoihin. Pitkin kurssia Moodle-sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikkotehtävät. Kurssin tahti ei ole liian nopea ja sen pystyy suorittamaan myös työelämän keskellä. Kurssi on suunniteltu niin, että sen suorittamiseksi ei vaadita samanaikaista läsnäoloa, näin pyritään huomioimaan esimerkiksi kolmivuorotyöläiset. Kurssin suorittamiseen kuluu arviolta maksimissaan 4 tuntia opiskelijan työaikaa viikossa.

Oppimateriaali

Käytämme opiskelussa Moodle-verkkoalustaa. Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa Raamattua myöten. Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista. Kurssimateriaalia on ladattavissa kurssin jälkeen.

Lähijakso

Opetushallituksen myönnytyksen mukaisesti suorittaakseen verkkokurssin opiskelijan ei ole välttämätöntä osallistua lähijaksolle. Kurssin yhteisöllisyyttä lisätäksemme olisi kuitenkin toivottavaa, että osallistuisimme kurssin alkupuolella yhteisesti Kansanlähetysopiston tapahtumaan. Kurssin lähijaksosta tiedotetaan myöhemmin tässä.

Kurssin opetuksesta vastaa Iida Halme, TM.

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

Hintatiedot

Verkkokurssi 40e
Lähijakso 60e

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Kaitainen Mattias

Verkkokoulutusvastaava, Kansanlähetysopisto

mattias.kaitainen@sekl.fi

Share This