Verkkokurssi: Apologia syksy 2021

20.9. - 14.11.2021

Maanantai 20.9. 08:00

Sunnuntai 14.11. 23:59

Onko kristinusko älyllisesti perusteltu vakaumus? Onko mitään syytä uskoa, että Jumala on olemassa? Onko Jeesuksen ylösnousemus pelkkä myytti?

Apologian verkkokurssilla käsitellään apologian eli uskon puolustamisen merkitystä ja syvennytään viiteen argumenttiin, jotka puhuvat voimakkaasti kristinuskon puolesta. Muun kurssimateriaalin lisäksi oppikirjana käytetään William Lane Craigin Valveilla-teosta. Teos sisältyy kurssin hintaan ja se lähetetään kaikille osallistujille postitse.

Kurssin opetuksesta vastaa: Aleksi Markkanen.

Aleksi on matemaattisten aineiden lehtori, joka on perehtynyt uskon älylliseen puolustamiseen jo 20 vuoden ajan. Hän suorittaa apologetiikan maisteritutkintoa Biola Universityssa Los Angelesissa.

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan verkossa. Suorittaakseen kurssin opiskelijan ei tarvitse sitoutua tiettyihin ajankohtiin, näin pyritään huomioimaan esimerkiksi kolmivuorotyöläiset. Kurssi rakentuu viikottaisen rytmin varaan. Viikottain kurssin aikana Moodle-sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikottaiset tehtävät. Tahti ei ole liian nopea ja kurssin pystyy suorittamaan myös työelämän keskellä. Kurssin suorittamiseen kuluu arviolta 3-4 tuntia viikossa.

Oppimateriaali

Käytämme opiskelussa Moodle-verkkoalustaa. Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa. Kurssilaisille toimitetaan kurssilla hyödynnettävä WLC:n Valveilla, joka sisältyy kurssin hintaan! Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista.

Kansanlähetysopiston moodle löytyy osoitteesta: https://moodle.kansanlahetysopisto.fi

Lähijakso

Opetushallituksen myönnytyksen mukaisesti suorittaakseen verkkokurssin opiskelijan ei ole välttämätöntä osallistua lähijaksolle eikä se välttämättä ole edes mahdollista. Mikäli kuitenkin haluaisit osallistua myös lähiopetukseen, saat lähiopetustarjonnan 30% alennushintaan. Voimme yhdessä etsiä sinulle sopivan lähiopetusjakson Kansanlähetysopiston tarjonnasta esimerkiksi Apologialinjan lukujärjestyksestä.

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

Hintatiedot

Verkkokurssin hinta 49e

HUOM! Kurssin hintaan sisältyy William Lane Craigin teos "Valveilla" (ovh32e)

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Kaitainen Mattias

Kansanlähetysopiston verkkokoulutusvastaava & Lähetyskeskuksen jumalanpalvelusyhteisön pastori

mattias.kaitainen@sekl.fi

0440337890

Share This