Soundisorvaamo-viikonloppu

20. - 22.9.2019

Perjantai 20.9. 17:00

Sunnuntai 22.9. 14:30

Oletko opiskellut musiikkia, soittanut eri kokoonpanoissa, mutta silti tuntuu että oma paikka musiikin maailmassa ei ole täysin löytynyt?

Kansanlähetysopiston Soundisorvaamo-viikonloput on tarkoitettu juuri sinulle! Valmennamme sinua saamaan luovat lahjasi toimimaan. Yhteisen työskentelyn myötä saat uskallusta heittäytyä omien lahjojesi varaan.

Opiskelu tapahtuu kahden ääripään välissä:

  • Olemme valmiita musiikilla palvelemaan seurakunnissa
    • Opimme myös laskeutumaan ”norsunluutornistamme” ja sisäistämään musiikin roolin seurakunta-elämässä. Joudumme tekemään kompromisseja oman taidenäkemystemme suhteen ja olemaan toisille palvelijoita.
  • Tutkimme musiikin eri ilmaisumahdollisuuksia
    • Pohdimme improvisoiden ja eri improvisointiteknikoita käyttäen, mitä eri tyyleillä voidaan ”sanoa”. Tässä vain taivas on rajana.

Tutustumme eri muusikoiden, säveltäjien sekä tuottajien näkemyksiin millä tavalla juuri he tekevät musiikkia ja mitä he haluavat sillä sanoa. Mitä esimerkiksi seuraavien persoonallisen ilmaisutavan löytäneiden muusikoiden maailmasta on löydettävissä: Neil Young, Miles Davis ja Karl-Heinz Stockhausen?


Opiskelijan lähtötaso: Perustietot teoriasta, harmoniasta ja rytmiikasta.
Viikonlopun hinta: 100€ (sis. kurssimaksu, ruokailut, majoitus omin lakanoin 3-4 hh, sauna). Hinta ilman majoitusta 70€ (ei sis. aamupaloja).
Viikonlopun ohjelma alkaa pe klo 17.00 päivällisellä ja ilmoittautumisella, ja päättyy su klo 14.30.

Tervetuloa heittäytymään inspiroivaan ilmapiiriin Kansanlähetysopiston Soundisorvaamolle!
Voit osallistua yhdelle tai useammalle viikonloppujaksolle. Syksyllä 2019 järjestämme kaksi Soundisorvaamoa.

 


Soundisorvaamon isä Ulf Krokfors

Ulf Krokfors on pitkän uran freelance-muusikkona tehnyt jazz-basisti. Hän on soittanut muun muassa Edward Vesalan Sound & Furyssa, Krakataussa sekä Otto Donnerin, Juhani Aaltosen, Sakari Kukon ja vaimonsa Iro Haarlan kokoonpanoissa. Hän on julkaissut soololevyn The Incense of All Our Prayers omakustanteena vuonna 2008 ja TUM Records on julkaissut hänen ja Iro Haarlan yhteislevyn Heart of a Bird vuonna 2003. Suomen Jazzliitto myönsi Krokforsille vuoden 2015 Yrjö-palkinnon.

Opettajanasi toimin ennen kaikkea tuottajan ominaisuudessa. Viikonloput rakentuvat persoonista – sinä tuot osaltasi opetuksen ja ohjauksen tarpeen mukanasi. Uusia asioita etsiessämme tulemme tekemään myös virheitä. Tarkoituksenamme on kuitenkin löytää omat vahvat puolemme – samalla kun keskitymme niihin, parannamme heikkouksiamme.


– Uffe

Paikkatiedot

Kansanlähetysopisto
Opistotie 6
12310 Ryttylä

Puh. 019 77 920

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Korri Markus

kurssivastaava, Kansanlähetysopisto

markus.korri@sekl.fi

050 565 1352

Salin Maila

asuntolanhoitaja, Kansanlähetysopisto

asuntolanhoitaja@sekl.fi

050 529 1108

Share This