Lähetyskeskuksen jumalanpalvelus 24.12.2023

24.12.2023

Sunnuntai 24.12. 13:00 – 14:30

24.12. Liturgi ja saarna: Vesa Ollilainen

Lämpimästi tervetuloa mukaan Kansanlähetysopistolle jumalanpalvelukseen!

Vietämme sunnuntaisin messua eli ehtoollisjumalanpalvelusta mahdollisuuksien mukaan joka viikko. Pyydämme, että seuraat messua kotona flunssan tai tarttuvan taudin vallitessa.

Striimattu jumalanpalvelus poikkeuksellisesti nauhoitettuna Helsingistä

Pyrimme välittämään jumalanpalvelukset jokaisena sunnuntaina myösYouTube-kanavamme kautta. Suurin osa jumalanpalveluksistamme lähetetään lähetyskeskuksestamme Ryttylästä, mutta toisinaan välitämme myös Helsingin messuyhteisömme jumalanpalveluksia. Mikäli Ryttylässä ei ole arkipyhinä jumalanpalvelusta mutta Helsingissä on, niin näistä mainitaan myös Kansanlähetyksen tapahtumakalenterissa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan myös netin välityksellä Jumalan kansan juhlaan! Varaa Raamattu, virsikirja ja viisikielinen valmiiksi.

Lukuisista pyynnöistä huolimatta, emme voi lähettää laulujen sanoja netin välityksellä. Teknisesti tämä olisi mahdollista, mutta striimauslupamme ei tätä mahdollista.

Mikäli et tule paikan päälle, vaan osallistut palvelukseen etänä, niin älä anna striimatun palveluksen passivoida sinua. Nouse ylös, ja elä muun seurakunnan mukana! Järjestä virtuaaliset kirkkokahvit ystäväsi kanssa palveluksen jälkeen.

Paikkatiedot

Päärakennuksen juhlasali, Opistotie 1, 12310 Ryttylä

Repo Jukka

kotimaantyönjohtaja SEKL

Lomalla 1.-14.6. ja 15.7.-6.8. 2024

jukka.repo@sekl.fi

+358 44 447 7906

Share This