Lähetyskeskuksen jumalanpalvelus 1.10.2023

1.10.2023

Sunnuntai 1.10. 13:00 – 14:30

1.10. Liturgi: Jukka Repo | Saarna: Mattias Kaitainen

Lämpimästi tervetuloa mukaan Kansanlähetysopistolle jumalanpalvelukseen!

Vietämme sunnuntaisin messua eli ehtoollisjumalanpalvelusta mahdollisuuksien mukaan joka viikko. Pyydämme, että seuraat messua kotona flunssan tai muun sairauden vallitessa.

 

Striimattu jumalanpalvelus – Ryttylästä

Pyrimme välittämään jumalanpalvelukset jokaisena sunnuntaina myösYouTube-kanavamme kautta. Suurin osa jumalanpalveluksistamme lähetetään lähetyskeskuksestamme  Ryttylästä, mutta toisinaan välitämme myös Helsingin messuyhteisömme jumalanpalveluksia. Mikäli Ryttylässä ei ole arkipyhinä jumalanpalvelusta mutta Helsingissä on, niin näistä mainitaan myös Kansanlähetyksen tapahtumakalenterissa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan myös netin välityksellä Jumalan kansan juhlaan! Varaa Raamattu, virsikirja ja viisikielinen valmiiksi.

Lukuisista pyynnöistä huolimatta, emme voi lähettää laulujen sanoja netin välityksellä. Teknisesti tämä olisi mahdollista, mutta striimauslupamme ei tätä mahdollista.

Mikäli et tule paikan päälle, vaan osallistut palvelukseen etänä, niin älä anna striimatun palveluksen passivoida sinua. Nouse ylös, ja elä muun seurakunnan mukana! Järjestä virtuaaliset kirkkokahvit ystäväsi kanssa palveluksen jälkeen.

Paikkatiedot

Päärakennuksen juhlasali, Opistotie 1, 12310 Ryttylä

Repo Jukka

kotimaantyönjohtaja SEKL

Lomalla 10.7.-6.8. 2024

jukka.repo@sekl.fi

+358 44 447 7906

Share This