Kansanlähetyspäivät netissä 2021

2. - 4.7.2021

Perjantai 2.7. 13:00

Sunnuntai 4.7. 14:00

Kansanlähetyspäivät netissä 2021

Koronatilanteen ollessa vaikea päätimme siirtää Kansanlähetyspäivien pääohjelman vain nettiin, virtuaalitapahtumaksi.

Perusta oma kisakatsomo yhdessä raamattu-, lähetyspiirin tai vastaavan pienryhmän kesken. Vietä yhdessä ystävien kanssa mukavat Kansanlähetyspäivät vaikka sohvalta, laiturilta tai terassilta käsin. Tapahtumajärjestäjänä lupaamme toimittaa ilmaisen tarvikepaketin kaikille rekisteröityneille kisakatsomoille. Lue lisää täältä ja rekisteröi kisakatsomosi!

Päivien ohjelma: https://kansanlahetyspaivat.fi/ohjelma/juhlaohjelma/ 

Kansanlähetyspäivien ohjelman teema on ”Evankeliumi kaikille”. Sanapari löytyy myös järjestön visiosta ”Raamattu rakkaaksi” sanaparin rinnalta. Kansanlähetyksen ytimessä on lähetystyö: olemme olemassa, jotta evankeliumi tulisi viedyksi kaikille ihmisille ja kansoille. 

Näin osallistut Kansanlähetyspäiville etänä 

Ohjelmaan osallistutaan pääosin Kansanlähetyksen YouTube-kanavan kautta.Pääohjelman lisäksi kanavalla ohjelmaa myös on raamattulavalta sekä KLP-studiosta. Raamattulavalla käydään läpi Raamatun henkilöitä ja heidän lähetyskutsuaan. KLP-studiossa syvennytään päivien teemaanohjelmasuorittajien kanssa ja otetaan yhteyttä kisakatsomoihinmaakunnissa. Studiota juontavat Sanna Myllärinen, Toni Lindholm, Tuulia Tynkkynen sekä Daniel Ebeling. Kansanlähetyspäivien koko ohjelma on katsottavissa tallenteena päivien jälkeen. 

Kanavatilaisuudet toteutetaan Teamsin avulla. Näin pääsee etänäkin osallistumaan, kysymään ja keskustelemaan. Linkit tulevat Kansanlähetyspäivien nettisivuille. Osallistuminen on mahdollista nettiselaimen kautta. Halutessaan osallistuja voi asentaa Microsoft Teams -sovelluksen. 

Kansanlähetyspäivät.finettisivuilta löytyy päivien ohjelma, linkit sekämahdollisuus lähettää viestejä kisastudioon. Facebook-sivullamme on ajankohtaista tietoa päivien valmisteluihin liittyen sekä päivien aikana tapahtumajärjestäjän tekemiä nostoja. Rohkaisemme osallistujia jakamaantunnelmia ja kokemuksia Facebook-sivun syötteessä. Rukousaiheita, tunnelmia sekä kuvia voi lähettää myös WhatsAppin kautta. 

Instagramista löytyy tapahtumajärjestäjän tekemiä nostoja sekä pääseekurkistamaan kulissien taakse. Osallistujat voivat julkaista kuvia tunnisteilla #klpäivät2021, #nettikansanlähetyspäivät sekä #evankeliumikaikille ja merkitä eli tägätä @kansanlahetyspaivat 

 

 

Share This