Erävaellus 2019 Pohjois-Norjassa

24.6. - 4.7.2019

Maanantai 24.6. 06:00

Torstai 4.7. 21:00

Hei!

Kutsun sinut erävaellukselle Pohjois-Norjan suurenmoisiin maisemiin ensi kesänä – patikoimaan, virkistymään, lepäämään ja hiljentymään, irti arjesta.

Pohjoinen luonto on autiudessaan karun kaunista ja vaihtelevaa. Ympärillä levittäytyvät ylväät tunturit. Niiden väliin jää hienoja laaksoja kimaltelevine vesistöineen, puroineen, jokineen, lampineen ja järvineen. Kosken kuohut ja laulu, puron solina, lammen tyyni pinta, haukan liito taivaalla – niitä katsoessa ja aistiessa silmä lepää ja mieli rauhoittuu. Jumala hoitaa luontonsa kautta.

Vaellamme vuoden valoisimpana aikana, kun yötkin ovat valoa tulvillaan. Lintujen laulu ei ole vielä hiljentynyt, kuten myöhemmin kesällä käy.

Päivätaipaleet täysin kantamuksin ovat kymmenen kilometrin kahta puolta, maastosta ja olosuhteista riippuen (alussa lyhempiä, lopussa pidempiä). Välillä leiriydymme pariksi – kolmeksi yöksi samaan paikkaan. Leiristä käsin teemme 10–15 km pituisia päiväretkiä kevyin kantamuksin. Päiviin mahtuu päiväetapin tai -retken lisäksi leirielämää, hartauksia, raamatuntutkistelua, yhdessäoloa. Jos valokuvaat tai kalastat, tarjolla on upeat puitteet.

Yövymme teltoissa (2-3 henkilöä). Aiempi vaelluskokemus ei ole välttämätön.

Ajankohta on 24.6.–4.7. Matkan hinta on 430 €,

sisältäen matkan henkilöautoilla pääkaupunkiseudulta Pohjois-Norjaan vaelluskohteeseen Altan lähelle ja takaisin (matkan varrelta pääsee kyytiin), paluumatkalla kaksi yötä tasokkaissa mökeissä Levillä, hartauksia, yhteisiä raamatuntutkisteluja. Opastan mielelläni kaikenlaisissa vaellukseen liittyvissä asioissa sitä haluaville.

Jos sinulta puuttuu joitakin varusteita, voit tiedustella minulta. Lainattavissa on telttoja, rinkkoja, retkikeittimiä, makuualustoja ja makuupusseja.

Ruoka, matkavakuutukset ja kalastusluvat eivät sisälly hintaan.

Matkan vetäjänä on Ilkka Rytilahti, puh. 041 – 545 30 45. Ilmoittaudu matkalle soittamalla minulle tai sähköpostilla ilkka.rytilahti@sekl.fi. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Matkalle otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Matkanjärjestäjänä on Suomen Ev.lut. Kansanlähetys.

Ei ennakkomaksua. Matka on SEKL:n kansanopistokurssi.

Tervetuloa vaellukselle – nähdään Norjassa!

Matkan vetäjänä on Ilkka Rytilahti, puh. 041 – 545 30 45. Ilmoittaudu matkalle soittamalla minulle tai sähköpostilla ilkka.rytilahti@sekl.fi. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.


Share This