Darinkielisten talvikonferenssi

3. - 5.2.2023

Perjantai 3.2. 17:00

Sunnuntai 5.2. 14:30

Kristittyjen darinkielisten talvikonferenssi järjestetään jälleen koronatauon jälkeen Kansanlähetysopistolla 3.-5.2.2023.

Tänä vuonna teemanamme on ”Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joh 15:4–10.  Kokoonnumme yhteen kuulemaan Sanaa darin kielellä ja rakentumaan yhteisestä uskostamme ja Kristuksen perheen jäsenyydestä. Tähän konferenssiin olemme kutsuneet Kreikan Lesboksen persiankielisen kirkon pastorin. Hänellä on runsaasti opetus- ja saarnaamiskokemusta ja läheinen suhde kymmeniin tuhansiin Morian leirin läpi kulkeneisiin pakolaisiin. Jos osaat darin kieltä, olemme vakuuttuneita siitä, että hänen kokemuksensa voi siunata sinua näiden kolmen päivän aikana. Voit saada vastauksia elämäsi polttaviin kysymyksiin.

Sinulle, joka haluat tukea afgaanipakolaisten osallistumista talvikonferenssiin:

Monilla afgaaneilla ei ole varaa osallistua talvikonferenssiin, vaikka Kansanlähetysopistolla on tätä konferenssia varten ollut jo vuosikaudet sama tingitty hinta: 60 euroa kolmen päivän ja kahden yön majoituksista ja ruokailuista. Kun osallistujat joutuvat vielä maksamaan matkoistaan, on kokonaisuus monelle aivan liian kallis. Sen vuoksi, jos haluat tukea tätä tapahtumaa rukousten lisäksi myös taloudellisesti, sinulla on siihen mahdollisuus. Voit tukea konferenssia hyväksi näkemälläsi summalla alla olevin ohjein:

Mikäli haluat tukea jonkin tietyn henkilön osallistumismaksua, voit maksaa etukäteen tilille:
FI71 1173 3500 1147 67 (Nordea)
Saaja: Suomen Ev.lut. Kansanlähetys ry.
Viite: 41302
Ota maksustasi kuitti ja lähetä minulle tai anna afgaaniystävällesi esitettäväksi hänen ilmoittautuessaan paikalle.

Mikäli haluat tukea tätä tai tulevia afgaanien parissa toteutettavia konferensseja yleisesti, voit maksaa tilille:

FI14 5043 1920 0034 52 (OP)
Saaja: Suomen Ev.lut. Kansanlähetys ry.
Viite: 41302

Toimiessamme edellä mainituulla tavalla noudatamme rahankeräyslakia. Lisätietoja rahankeräysluvasta löytyy Kansanlähetyksen kotisivuilta.

Tervetuloa konferenssiin!
Lämpimät kiitokset tukijoille!

Juhani
Kansanlähetyksen pakolaistyöntekijä

 

Ilmoittautumispainike

 

 

 

Share This