Tähän perheeseen minä kuulun

7.12.2022

Jeesuksen antama lähetyskäsky merkitsee minulle ennen kaikkea sitä, että saan omassa elämässäni jakaa ihmisille sitä hyvää, mitä itse olen Jumalalta saanut. Missään ei Jumalan rakkaus loista kirkkaampana kuin Jeesuksen ristillä. Ristin juurella jokainen on samalla viivalla – jokaiselle riittää kylliksi armoa.

Minun kutsumukseni Kansanlähetyksen piirijohtajana on kutsua ihmisiä elämään lähellä Jumalaa, löytämään oman paikkansa Jumalan perheväestä ja varustaa viemään Jumalan valtakuntaa kaikille – alkaen omasta naapurista ulkolähetyskentille asti.

Kristinuskossa yksi parhaimpia puolia on se, että Jumala itse etsii ja tulee lähelle ihmistä.

Oma lahjani lähetykselle on yhteisönäyn jakaminen. Lähetystehtävä on annettu ennen kaikkea seurakunnalle, joka on Kristuksen ruumis. Saamme yhdessä elää lähetettyinä käyttäen kaikkia niitä lahjoja, joita Pyhä Henki on nähnyt hyväksi seurakunnalle lahjoittaa.

Iloitsen aina, kun näen, että kristityt löytävät toinen toisensa. Silloin syntyy kokemus siitä, että mehän ollaan tässä yhdessä. Jos sinä etsit omaa paikkaasi lähetystyössä, niin aloita se siis etsimällä oma paikkasi seurakunnasta. Jatka sitä, kunnes voit todeta, että “kyllä, tähän perheeseen minä kuulun”.

Lempikohtani Raamatussa on “Siinä on rakkaus – ei siinä, että me olemme rakastaneet Jumalaa, vaan siinä, että hän on rakastanut meitä ja lähettänyt Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi” (1. Joh. 4:10). Kristinuskossa yksi parhaimpia puolia on se, että Jumala itse etsii ja tulee lähelle ihmistä.

Peeti Kallonen
Päijät-Hämeen Kansanlähetyksen piirijohtaja

Tilaa Peetin rukouskirje sähköpostiisi >> tästä.

 

Artikkeli on julkaistu 2.12.2022 ilmestyneessä Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä.

Kuva: Philippe Gueissaz

Share This