Syksyn Donkki-lehden teema on rukous

10.8.2021

Mainos

Syksyn Donkki ilmestyy 9.9.

Syksyn Donkki-lehdessä pohditaan lempeästi ja lapsentajuisesti, mitä rukous on, miksi meidän tulisi rukoilla ja miten rukoilu oikein tapahtuu. Rukoileminen voi tuntua joskus aika vaikealta ja vieraaltakin asialta. Hyvä uutinen on kuitenkin, että jos osaa hengittää, osaa myös rukoilla! Rukoilu ei ole pisteiden keräämistä tai pakollinen velvoite, vaan ihana asia juuri meitä itseämme varten.

Syksyn lehden tarinoissa tutut hahmot Donkki, Saku ja Ruut lähtevät seurakunnan järjestämälle syysvaellukselle. Pimeässä metsässä pelko saa vallan ja kommelluksiltakaan ei vältytä. Hyisen metsän siimeksessä viriää hyvää pohdiskelua rukouksesta ja rukousvastauksista.

Ammattipalsta tutustuttaa tällä kertaa herkkuja myyvän Kirkan makeaan työhön, ja kokkipalstalla valmistetaan quesadilloja koko perheelle. Askartelupalstalla tehdään hulvaton Hullunkuriset eläimet -vihkonen. Kurkistus kulisseihin -palstalla kurkataan tällä kertaa Donkki-lehden kuvittajan Sinin työpöydälle. Näiden lisäksi lehdessä on tietysti tutut tehtäväaukeamat, sarjis, gallup, jatkis, värityskuva ja ystäväkirja.

Donkki-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Jokaisella numerolla on oma teema, jota käsitellään tarinoiden, raamatuntekstien ja tehtävien avulla. Lisäksi Donkissa on runsaasti kiinnostavia palstoja, jotka liittyvät harrastuksiin, ystävyyteen, askarteluun ja kokkaukseen. Donkki-lehden voi tilata kotiin määräaikaisena tai kestotilauksena. Lehteä voi hyödyntää myös erinomaisesti leiri- ja kerhotoiminnassa. Jokainen raamattuaukeama toimii itsenäisenä kymmenen minuutin opetuksena, johon liittyy kaksi tehtävää. Donkki-lehti on opetuksineen ja pajoineen myös valmis leiripaketti esimerkiksi seurakunnan syysleirille.

Donkki keskittyy uskon perusasioihin mielenkiintoisella ja lasten maailmaan sopivalla, turvallisella tavalla. Lehti onkin loistava apuväline lapsen kristilliseen kasvatukseen.

Syksyn Donkki-lehti ilmestyy 9.9.

Tilaa viimeistään 25.8.
sähköpostilla: uusitie@jaicom.com
tai soittamalla numeroon: 03 4246 2205 / Uuden Tien tilaajapalvelu

Kestotilaus tai vuosikerta 20€ / vuosi

Huomaathan muuttuneet yhteystiedot!

Lehdessä on:

  • kuusi lapsentajuista ja mielenkiintoista raamattuaukeamaa
  • 24 tehtävää lehden teeman soveltamiseksi
  • tarina-aukeamilla tutut hahmot Saku, Ruut, Daisy ja Donkki-aasi
  • lisäksi muun muassa ystäväkirja, askartelu, kokkipalsta, sarjis, teemaan liittyvä värityskuva ja ammattipalsta.

 

Ota yhteyttä

Soininen Aleksi

juniorityön tapahtumakoordinaattori, SEKL, valtakunnallinen juniorityö, junnuleirit, Donkki-lehden päätoimittaja

aleksi.soininen@sekl.fi

+358 44 970 3140

Liity juniorityön lähettäjätiimiin

Lahjoita Donkki joka junnulle -keräykseen

Voit lahjoittaa oheisen painikkeen kautta tai tai pankissasi Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille FI14 5043 1920 0034 52 viitenumerolla 68000.
Kiitos tuestasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This