Tilaa nyt: Syksyn Donkki-lehden teemana on ystävyys

29.6.2023

Syksyn Donkki-lehti on huikea paketti ihan jokaisen elämää koskettavasta aiheesta, ystävyydestä! Ystävyys on taivaan Isän keksintö. Hän on myös antanut meille parhaan ohjeen ystävyyteen: mieti, miten toivoisit itseäsi kohdeltavan ja tee sitten niin muille. Jeesus itse on meidän uskollisin ystävämme, joka näyttää myös esimerkkiä siitä, millaista todellinen ystävyys voi olla.

Syksyn lehden tarinoissa löydetään uusia ystäviä sekä huolletaan vanhaa ystävyyttä asioita selvitellen, anteeksi pyytäen ja anteeksi antaen. Lapset saavat huomata, että kaikki mokaavat joskus. Olennaista onkin, kuinka toimii mokattuaan. Lehden tarinat ja raamattuaukeamat johdattavat lukijaa pohtimaan ystävyyttä eri näkökulmista ja antavat eväitä hyvään ystävyyteen.

Tarinoiden ja raamattuopetusten lisäksi lehdessä on 23 innostavaa tehtävää, jotka syventävät teemaa. Kokkipalstalla oppii valmistamaan helppoja banaanilettuja. Askartelupalstalla tehdään paperista Donkin katapulttipeli. Lehdessä on myös vinkkejä, kuinka löytää ystävän. Leikkimielisessä testissä voi selvittää, minkälainen ystävä itse on. Lisäksi lehdessä on tutut palstat, kuten sarjis, gallup, Donkki-klubi, värityskuva, ystäväkirja ja jatkis. Keskiaukeaman juliste on tällä kertaa upea Donkki-lukujärjestys!

64-sivuinen harraste- ja raamatunlukulehti Donkki ilmestyy neljä kertaa vuodessa.
Vuosikerta 25 €
Kestotilaus 25 €
Huom: Seurakunnille edullisempi nipputilaushinta tilauspalvelusta!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Donkki-lehden 3/2023 kannessa on Donkki kavereineen. Donkki-lehden kuvitus: Sini Kuparinen
Kaikki tarvitsevat ystäviä. Syksyn lehden tarinoissa löydetään uusia ystäviä sekä huolletaan vanhaa ystävyyttä asioita selvitellen, anteeksi pyytäen ja anteeksi antaen. Donkki-lehden kuvitus: Sini Kuparinen

 

Syksyn 2023 Donkki ilmestyy 7.9. ja ehtii postilaatikkoosi, kun teet tilauksesi viimeistään 14.8.

Lehdessä on:
• kuusi lapsentajuista ja mielenkiintoista raamattuaukeamaa
• 23 tehtävää lehden teeman soveltamiseksi
• tarina-aukeamilla tutut hahmot Saku, Ruut ja Donkki-aasi
• lisäksi muun muassa lukujärjestys, ystäväkirja, askartelu, kokkipalsta, sarjis, teemaan liittyvä värityskuva ja gallup.

Voit tehdä tilauksesi:
sähköpostilla: uusitie@atex.com
soittamalla numeroon: 03 4246 2205 / Uuden Tien tilaajapalvelu
netissä osoitteessa: https://donkki.net/lehti/tilaa-donkki-lehti/

Donkki-lehti keskittyy uskon perusasioihin mielenkiintoisella ja lasten maailmaan sopivalla turvallisella tavalla. Lehti onkin loistava apuväline lasten kristilliseen kasvatukseen.

Donkki ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Jokaisella 64-sivuisella numerolla on oma teema, jota käsitellään tarinoiden, raamatuntekstien ja tehtävien avulla. Lisäksi Donkissa on runsaasti kiinnostavia palstoja, jotka liittyvät lasten elämään, harrastuksiin, ystävyyteen, askarteluun ja kokkaukseen.

Seuraavat ilmestymisajat ovat:
Syksyn Donkki-lehti 7.9.2023 | Teema: Ystävyys
Talven Donkki-lehti 16.11.2023 | Teema: Kohtaamisia Jeesuksen kanssa

Lehden käyttövinkkejä seurakuntaan

Leiripaketti:
Donkki-lehti on opetuksineen ja pajoineen valmis leiripaketti esimerkiksi seurakunnan talvileirille. Mallia voit ottaa leirioppaasta, jonka voit ladata tästä.
Anna lehti lahjaksi:
Donkki on myös oiva lahja syntymäpäivänä, koulunsa aloittaneille ekaluokkalaisille, kymppisynttäreiden päivänsankareille tai vaikka kaikille leiriläisille!
Aamunavaukset, hartaudet ja opetukset:
Donkki-lehti on näppärä materiaali aamunavauksiin, kerhohartauksien pitoon tai raamattuopetushetkiin. Jokainen raamattuaukeama toimii itsenäisenä kymmenen minuutin opetuksena, johon liittyy kaksi tehtävää.

Ota yhteyttä

Soininen Aleksi

juniorityön tapahtumakoordinaattori, SEKL, valtakunnallinen juniorityö, junnuleirit, Donkki-lehden päätoimittaja

aleksi.soininen@sekl.fi

+358 44 970 3140

Tue Donkki-lehden tuottamista ja jakelua kertalahjoituksella

Donkki joka junnulle -kampanjan lahjoitusten avulla tuetaan kotien hengellistä kasvatustyötä. Lahjoitusten perille meno toteutetaan eri puolilla Suomea Donkkis Big Night (DBN) -toimintailloissa, joissa arvotaan lehden vuosikerran saajat.
Voit lahjoittaa oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille
NORDEA:
FI83 2070 1800 0283 25

OP:
FI14 5043 1920 0034 52

DANSKE BANK:
FI 83 8000 1501 5451 08

viite 68000.

Kiitos lahjastasi.
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This