Sinut on tarkoitettu elämään Jumalan yhteydessä

23.6.2022

Moi, olen Ismo Vettenranta ja työskentelen Kansanlähetyksen Nuorten Maailmassa tapahtumakoordinaattorina. Tällä hetkellä valmistelen kesän Life-leiriä. Kesällä olen mukana myös rippikoulutyössä ja Kansanlähetyspäivien nuortenohjelmassa.

Minulle tärkeää on se, että saan olla tekemässä Jumalan valtakunnan työtä omalla paikallani. Ajattelen, että juuri tänä aikana on erityisen tärkeää tehdä Raamattuun sitoutuvaa kristillistä nuorisotyötä Suomessa. Toivon ja rukoilen, että nuoret voisivat juurtua Kristukseen, Häneen, johon on kaikki tiedon ja viisauden aarteet kätkettyinä.

Maallistumisen myötä ihmiset kyselevät paljon sellaisiakin kysymyksiä, joita ei olisi minun nuoruuteni aikana ajatellut, että koskaan kysytäänkään. Mutta pohjimmiltaan kristittynä ajattelen, että ihminen kaipaa sitä, että hänen kaikki syntinsä on anteeksi annettu Kristuksen sovitustyön tähden ja hänellä on sovinto Jumalan kanssa ja rauha sydämessään. Sellainen rauha, jota tämä maailma ja sen valheet ja viettelykset eivät voi koskaan antaa.

Olet ainutlaatuinen, korvaamattoman arvokas, eikä ole ketään toista sinää. Ja juuri sinä olet Jumalalle rakas!

Toivon, että Nuorten Maailman tapahtumat voisivat olla nuorille paikka kasvaa Jumalan sanan tuntemisessa ja kokea kristittyjen yhteyttä. Ennen muuta toivon, että nuoret, jotka ovat käyneet tapahtumissamme ja leireillämme, tietäisivät, miten voi pelastua uskon ja kasteen kautta, ja että he henkilökohtaisesti uskoisivat Jeesuksen olevan Jumalan poika.

Raamattu sanoo: ”Mustasukkaisen kiihkeästi hän halajaa henkeä, jonka on meihin pannut” (Jaak. 4:5). Jumala on siis mustasukkainen, jos emme tahdo elää hänen yhteydessään Jeesuksen Kristuksen kautta. Tähän yhteyteen ja Jumalan itsensä tekemään sovintoon sinutkin on kutsuttu.

Nuoriin kohdistuu tänä aikana paljon vaatimuksia ja paineita muun muassa opiskeluiden ja töiden suhteen. Kyllä työt ja opiskelut tulee hyvin hoitaa, mutta pohjimmiltaan sinun ihmisarvosi ei perustu siihen.

Tämä maailma huutaa, että olet jotain vasta sitten, kun olet tiedoillasi saavuttanut arvostetun opiskelupaikan tai olet taidoillasi saavuttanut jotain kunniaa urheilusuorituksien tai muiden kilpailuiden kautta.

Haluan sanoa sinulle, Jumalalle rakkaalle ihmiselle, että sinä olet jo nyt enemmän kuin voit koskaan tiedoillasi tai taidoillasi saavuttaa, koska olet Jumalan luoma ja tarkoitettu elämään hänen yhteydessään uskon ja kasteen kautta.

Olet ainutlaatuinen, korvaamattoman arvokas, eikä ole ketään toista sinää. Ja juuri sinä olet Jumalalle rakas!

 

Teksti: Ismo Vettenranta
Kuva: Philippe Guiessaz

Artikkeli on julkaistu Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä 2/2022.

***

Tue juniori- ja nuorisotyötämme

nuori kuiskuttaa toisen nuoren korvaan ja molemmat hymyilevät.

Tule mukaan kertomaan kanssamme lapsille ja nuorille hyvää uutista Jeesuksen rakkaudesta ja siitä, että heidän elämällään on tarkoitus.

Lahjoita Sinä olet rakas -keräykseen Kansanlähetyksen juniori- ja nuorisotyölle. Lue lisää keräyksestä >>tästä.

Voit lahjoittaa myös sivun alalaidassa olevan lahjoituspainikkeen kautta.

Lämmin kiitos sinulle!

Lahjoita Sinä olet rakas -keräykseen

Tästä painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lahjoituksesi ohjautuu Kansanlähetykselle Checkout Finland Oy:n kautta. Lämmin kiitos sinulle.

Lahjoita

Share This