SAT-7:n rukousviikko, toinen päivä

28.11.2017

Varustamme lapsia koulutuksella.

SAT-7:n toiminta-alue on taistelutanner. Avuksi tarvitaan enemmän kuin ruokaa ja telttoja. SAT-7:n uusi kanava, SAT-7 Akatemia, tarjoaa lapsille laadukasta peruskoulutusta ja rohkaisee ajattelemaan kriittisesti. Se kylvää siemeniä, joista aikanaan kasvaa terveempi yhteiskunta.

Arabian eli äidinkielen oppitunnin kuvaukset Libanonissa. Kuva: SAT-7 arkisto.

 

SAT-­7 Akatemian tavoitteena on kouluttaa lapsia. Teemme sen näin:
* Tarjoamme täydentävän koulutuksen mahdollisuuden satelliittitelevision ja muiden viestintävälineiden kautta.
* Rohkaisemme lapsia ajattelemaan omilla aivoillaan rutiininomaisen ulkoa opettelun sijaan.
* Tuotamme kiinnostavia perheohjelmia, jotka auttavat lapsia ja heidän vanhempiaan toipumaan traumaattisista kokemuksista ja käsittelemään oppimisvaikeuksia yhdessä.
* Tarjoamme turvallisen ja laadukkaan oppimisympäristön, jossa lapsia eivät uhkaa vahingolliset opetusmenetelmät eikä väkivaltainen ääri-ideologia.

Sanna Suutari. Kuva: Philippe Gueissaz

Kansanlähetyksen lähetystyöntekijä Sanna Suutari on työskennellyt syyskuusta alkaen SAT-7:n pääkonttorilla ohjelmaprojektien parissa. Työtehtäviin kuuluu ohjelmaprojektien seurantaa ja virallisten raporttien tuottamista yhteistyökumppaneille, jotka rahoittavat ohjelmien tekoa. Näin voidaan varmistaa, että lahjoitetut varat käytetään juuri niihin ohjelmiin tai välineisiin, joihin ne on tarkoitettu. Työssään Sanna näkee, miten merkityksellisiä ohjelmat ovat katsojille ja kuinka paljon he pyytävät rukousta, Raamattuja ja rohkaisua.


Rukousviikon toisena päivänä pohdi seuraavia raamatunlauseita:

Johtoa vailla kansa kulkee tuhoon, neuvonantajien viisaus tuo menestyksen. (Sananl. 11:14)

Hae viisaiden seuraa, niin viisastut, pahoin käy, jos lyöttäydyt typerien joukkoon. (Sananl. 13:20)

Toisen päivän rukous

* Rukoilemme parempaa koulujärjestelmää Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan. Erityisesti kannamme Jumalan eteen ne 13 miljoonaa lasta, jotka olosuhteiden vuoksi eivät voi käydä koulua. Pyydämme heille pääsyä SAT-7 Akatemian kaltaisten vaihtoehtoisten oppimismenetelmien piiriin.
* Kiitämme Jumalaa, että hän on kuluvana vuonna antanut SAT-7 Akatemian perustamisvaiheeseen kaiken tarvittavan. Rukoilemme, että hän jatkossakin siunaa tätä kanavaa oikealla tiedolla, henkilökunnalla ja rahoituksella, jotta saavutettaisiin mahdollisimman monia lapsia ja perheitä.
* Rukoilemme, että jokainen SAT-7 Akatemian ohjelma edistäisi oppimista, terveyttä, hyvinvointia ja sosiaalista kehitystä.
* Pyydämme viisautta ja kärsivällisyyttä Sanna Suutarille, jotta hän omaksuu nopeasti työssä tarvittavat tiedot ja taidot.

Voit lukea lisää SAT-7:n kristillisestä televisiotyöstä täällä.

 

 

Share This