Rukous kannattaa

4.12.2020

Iloitsen tästä sopivalla tavalla monimerkityksellisestä lausahduksesta, sillä se on totta.

Voimme esirukouksin olla kannattamassa ystäviä Isän eteen. Aivan kuten Jumalan sana ei tyhjänä palaja, niin aivan varmaa on se, että Hän, joka on luonut korvan, kuulee rukouksemme.

Jumalan tahto on, että kaikki ihmiset pelastuisivat. Niinpä Kansanlähetyksenä olemme kuin rakennusteline, ja saamme olla osaltamme rakentamassa jotain itseämme paljon suurempaa, nimittäin Jumalan valtakuntaa.

Kansanlähetys on lähetysherätysliike. Siksi meillä on koko ajan sydämellä kaksi asiaa: sekä lähetystyö aina maan ääriin asti että myös evankelioiminen Suomessa. Samalla kun olemme Suuressa mukana, meillä on Suomi sydämellä.

Suomen kansa tarvitsee rukoilevia kristittyjä.

Pyydän sinua rukoilemaan kansamme puolesta. Tule janoamaan kanssamme herätystä kansamme keskuuteen. Herätyksellä tarkoitan sitä, että mahdollisimman moni turvautuisi Jeesukseen henkilökohtaisena Pelastajana. Herramme ja Vapahtajamme on siunannut meitä useilla hengellisillä herätyksillä historiamme aikana. Uusi herätys on edelleen mahdollista. Uskaltaisin väittää, että jokainen herätys alkaa siitä, että uskovat heräävät rukoukseen.

Jos ajattelen omaa heräämistäni, niin oletan, että uskovalla kummitädilläni on ollut siinä ratkaiseva rooli. Rukous kannattaa ja kantaa myös sukupolvilta toisille.

Suomen kansa tarvitsee rukoilevia kristittyjä. Kansamme tarvitsee myös niitä, jotka ovat valmiina kertomaan evankeliumia. Rukous sujuu keneltä vain, ja se lienee viimeinen tehtävä, johon kristittynä voimme osallistua sen jälkeen, kun kaiken muun tekemisen mahdollisuus on jo poistettu. Rukouksessa mukana oleminen on jokaisen kristityn ilo ja etuoikeus.

Rukousrakkaudella,

Jukka Repo
kotimaantyön johtaja
Suomen Ev.lut. Kansanlähetys

***

Yhdessä voimme tehdä paljon

Kohdennamme Suomi sydämellä -joulukeräyksen 2020 tuoton Kansanlähetyksen kotimaantyöhön.

Haluamme, että jokainen ihminen Suomessa saa kuulla, mistä todellinen toivo ja elämän tarkoitus löytyvät. Siksi kerromme lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhuksille, kuka Jeesus on ja miksi tarvitsemme häntä. Teemme työtämme siksi, että Jumalan sana synnyttäisi henkilökohtaisen uskon Jeesukseen Kristukseen. 

Lue lisää ja lahjoita keräykseen >>tästä.

Suomi sydämellä -keräyskuva 2020.

 

Jukka Revon teksti on ollut pääkirjoituksena Suuressa mukana -lehdessä 4/2020.

Jukan kuva: Sanna Myllärinen
Lasten kuva: Mostphotos

Share This