Raamattukesässä Roomalaiskirjeestä opettavat Nummela, Räsänen ja Ollilainen

3.6.2021

Vuoden tauon jälkeen Kansanlähetysopisto järjestää jälleen Raamattukesän. Tämä Kansanlähetyspäiviä edeltävä kaksipäiväinen kurssi alkaa keskiviikkona 30. kesäkuuta ja päättyy torstaina 1. heinäkuuta. Kurssin teemana ovat Paavalin Roomalaiskirjeen luvut 1–8. Opettajina toimivat Leif Nummela, Niilo Räsänen ja Vesa Ollilainen.

Nummela kertoo, että Paavalin kirje roomalaisille on historiallisesti muuttanut maailmaa ja kirkkoa monta kertaa.

”Roomalaiskirjeen sanoma on ollut ratkaiseva monien ihmisten elämässä, kuten uskonpuhdistuksen isän Martti Lutherin sekä anglikaanisen papin John Wesleyn, jonka hengellisen toiminnan ansiosta metodismi sai alkunsa. Roomalaiskirje on koko Uuden testamentin systemaattisin esitys kristillisestä uskosta. Siinä ovat Paavalin ajatukset siitä, mitä usko merkitsee ja mitä Jeesuksen työ ja elämä meille merkitsevät. Tällaisena aikana, kun moni kyselee, mistä uskossa oikeasti on kyse, Roomalaiskirje on se, mihin kannattaa tutustua. Se on Paavalin kirjeistä, voi sanoa, kaikkein tärkein”, Nummela summaa.

Kansanlähetyspäiviä edeltävässä Raamattukesässä paneudutaan roomalaiskirjeen yhdeksän ensimmäisen luvun pääajatuksiin. Epävarman koronatilanteen takia kurssi järjestetään vain etänä, verkkokurssina. Kurssin ohjelman löydät Kansanlähetyspäivien nettisivuilta kansanlahetyspaivat.fi. Sieltä löydät myös ilmoittautumisohjeet. Ilmoittautuneille lähetetään linkki opetukseen. Kurssi on ilmainen. 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan >>täältä.

Tervetuloa mukaan!

Jarkko Haapanen

Tue Jarkko Haapasen työtä

Voit tukea Jarkon työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Jarkko Haapasen viite on 30407. Kiitos tuestasi!
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.

Lahjoita

Share This