Pastori Bulti jatkaa tutkimustyötä Etiopiassa

28.10.2022

Paluu Etiopiaan

Pastori Bulti Fayissa Bulke lähettää terveisiä kaikille Suomen ystävilleen kotoaan Addis Abebasta. Suomessa vietetyn vuoden jälkeen hän palasi onnellisesti takaisin Etiopiaan 16. syyskuuta. Hän kirjoittaa:
”Tutkimustyöni etenee erittäin hyvin, vaikkakin paljon hitaammin kuin Turussa ollessani. Monet seikat häiritsevät täällä kirjoitustyötäni. Esimerkiksi meidän alueellamme oli juuri viikon kestänyt sähkökatko. Jouduimme keittämään pesuvedet ja valmistamaan ruoat puita polttamalla. Olen myös alkanut uudelleen ohjata opiskelijoiden lopputöitä ja opettaa Raamatun hepreaa. Kaikki tämä vie aikaa.

Poliittinen tilanne Etiopiassa on huono ja levottomuudet jatkuvat. Rukoilkaa, että tilanne rauhoittuisi. Kiitos, että jaksatte vielä lahjoittaa varoja tulevaa väitösmatkaani varten!”

Pastori Bulti ennen lähtöään Etiopiaa Turun tuomiokirkon ovella.
Pastori Bulti Turun tuomiokirkon ovella.

Kiitosaiheita:
1. Bultin paluu kotiin perheen luo.
2. Hän sai olla Turussa vuoden.
3. Taloudellinen tuki riitti hänen Suomen vuotensa menojen kattamiseen.
Rukousaiheita:
1. Rauhan palautuminen Etiopian kansan keskelle.
2. Bultille viisautta ja voimia saada väitöskirja ja tohtorintutkinto valmiiksi Etiopiasta käsin.
3. Bultin tukihankkeen keräyseen tarvitaan vielä noin 4 000 euroa, jotta hän pääsee tulemaan väitöstilaisuuteensa Turkuun.

Esko Siljanen

Tue pastori Bultin tohtoriopintoja

Voit lahjoittaa haluamasi summan tämän painikkeen kautta tai antaa tukesi Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille FI14 5043 1920 0034 52 viitenumerolla 77046.

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This