Pääkirjoitus: Vielä on toivoa

9.10.2023

Pääkirjoitus on julkaistu Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä 29.9.2023. Lehden teemana oli tällä kertaa työmme kotimaassa.

 

Elämme pitenevien varjojen alla. Aikaamme leimaa lisääntyvä toivottomuus, johon maailma ei pysty tarjoamaan kestävää lohdutusta.

Samanaikaisesti meillä kristityillä on iankaikkisen elämän toivo. Eikä pelkästään toivo vaan myös usko. Meillä ei ole mitään syytä vaipua epätoivoon tai masennukseen, sillä olemme Voittajan puolella. Heprealaiskirjeessä usko määritellään näin:

Usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautumista sen mukaan, mikä ei näy. (11:1)

Meidän toivomme on ristiinnaulitussa ja ylösnousseessa Kristuksessa, jonka kuolema toi meille iankaikkisen elämän. Tässä on toivomme ja tässä on uskomme. Ja tätä sanomaa Kansanlähetys vie eteenpäin niin kotimaassa kuin maailman ääriin asti.

Ei anneta toivon raueta tyhjiin, vaan jaetaan se kaikelle kansalle.

Kotimaantyöllä on merkittävä rooli Kansanlähetysliikkeessä. Saamme olla täällä kotikulmilla toteuttamassa Herramme ja Vapahtajamme antamaa lähetyskäskyä. Kansanlähetys on herätys- ja lähetysliike, jonka kotimaantyöllä turvataan taivaan täyttymistä myös suomalaisilla.

Mikäli Jeesuksen takaisintulo viivästyy, niin uusista uskon tien kulkijoista kasvaa myös lähetyskristittyjä. Näin jokainen sukupolvi saa omalla vuorollaan olla todistajan tehtävässä ja lähetystyön mahdollistajana.

Oletko sinä löytänyt oman hengellisen kotisi ja tehtäväsi siinä? Tule mukaan toimintaamme ja tuo lahjasi rohkeasti käyttöön. Tuodaan yhdessä toivoa tähän toivottomalta tuntuvaan aikaamme. Ei anneta toivon raueta tyhjiin, vaan jaetaan se kaikelle kansalle.

Jukka Repo
kotimaantyön johtaja
Suomen Ev.lut. Kansanlähetys

Tue kotimaassa tehtävää työtämme

Jos haluat osallistua Suomi sydämellä -syyskeräykseemme, niin lue lisää ja lahjoita >>tästä.

Kuva: Philippe Gueissaz

Share This