Olenko minä kansanlähetysläinen?

1.4.2021

Lähetysjohtaja Daniel Nummelan Pieni ihminen suuressa mukana -podcastin edellisessä osassa hän keskustelee vakiovieras Mika Järvisen kanssa teemalla ”Olenko minä kansanlähetysläinen?”

Mika kysyy Danielilta, miellettiinkö hänet Japanissa työssä ollessaan kirkon vai Kansanlähetyksen työntekijäksi. ”Luulen, että liikkeenä Kansanlähetys on tutumpi kuin kirkko, jota edustamme; sillä tavalla, että meidän johtajat ja muut henkilöt ovat vierailleet työalueella ja olleet siellä läsnä. Moni nykyisistä papeista, joiden kanssa sain tehdä yhteistyötä, on aikanaan tullut kristinuskon piiriin jonkun lähetystyöntekijän kautta. Silä tavalla heillä on voimakas henkilökohtainen suhde myös lähetystyöntekijöihin. Koen, että enemmän profiloiduin siinä mielessä Kansanlähetyksen työntekijänä. Mutta sitten esimerkiksi kun Risto Jukko oli vierailemassa siellä, niin se oli hieno väläys, että tämän takana on luterilainen kirkko, jonka puitteissa me toimitaan.”

Kuuntele koko jakso tästä.

Pitkäperjantaina 2.4. ilmestyy uusi jakso,  jossa teemana on ”Jeesus kuoli, Jeesus elää”. Silloin mukana on Leif Nummela. Lähetystyön takahuoneesta on jo nyt julkaistu uusi jakso. Nämä ja kaikkki muut podcastit löydät kootusti myös täältä.

Share This