Mistä on kysymys -seminaarisarja

23.5.2022

Kansanlähetys järjestää tänä vuonna eri puolilla Suomea Elämän ytimessä -tapahtumasarjan. Seuraava seminaari on joulukuussa Lappeenrannassa 3.12.2022. Päivän aikana pysähdytään sen äärelle, mikä uskossa ja uskonelämässä on keskeistä ja olennaista. Tapahtumassa voi myös tehdä kysymyksiä kansanlähetysliikkeen johdolle liikkeen korostuksista ja opetuksesta sekä tavata alueellisen piiriyhdistyksen työntekijöitä, vastuunkantajia ja jäseniä. Tässä päivän kestävässä tapahtumassa ovat mukana muun muassa lähetysjohtaja Daniel Nummela, Kansanlähetysopiston rehtori Niilo Räsänen sekä kansanedustaja Päivi Räsänen.

– Tarkoituksena on, että Elämän ytimessä -seminaari olisi uskonelämää virkistävä sekä kansanlähetysnäkyä avaava tapahtuma, Leif Nummela toteaa.  Hän on yksi tapahtumasarjan puhujista.

Ensimmäinen Elämän ytimessä -seminaari oli huhtikuussa Turussa ja toinen toukokuussa Porissa.

− Seminaareissa käsitellään Raamatun merkitystä ja arvovaltaa sekä ajankohtaisia kysymyksiä paikallisen piirijärjestön toiveiden mukaan. Tarkoitus on olla tueksi piirin työssä ja samalla tarjota tietoa siitä, mikä on tärkeää ja keskeistä Kansanlähetykselle, Leif Nummela toteaa.

Etelä-Saimaan Kansanlähetyksen juniorisihteeri Iida Halmeen kokemuksen mukaan ihmiset janoavat Raamatun opetusta. Halme ja Leif Nummela ovat tutkineet Raamatun opetusten valossa, missä ajassa elämme ja opettavat tästä aiheesta Lappeenrannan Elämän ytimessä -tapahtumassa.

Tutustu Porin Mistä on kysymys -seminaarin ohjelmaan tästä.

Share This