Miehet kokoontuvat Ryttylässä äijäporukalla

16.10.2019

Tämänsyksyisten miestenpäivien teemana on Äijäporukalla. Eri ikäiset ja erilaiset miehet kokoontuvat Ryttylään miestenpäiville 1. – 3.11.2019.

Kansanlähetyksen kotimaantyön aluekoordinaattori Anssi Savonen kertoo, että nuorilta miehiltä on tullut viestejä, että he haluaisivat kokoontua Raamatun äärellä vanhempien uskovien miesten kanssa. Niinpä tapahtuma teemaksi on tänä syksynä valittu Äijäporukalla.
– Viikonlopun aikana puhutaan siitä, miten mies voi tehdä sovinnon Jumalan ja ihmisten kanssa ja pitää huolta itsestään. Kutsumusta Jumalan palvelijana käsitellään ja sitä, miten jokaista tarvitaan. Tavoitteena on, että miehet voivat viikonlopun jälkeen lähteä latautuneena palvelemaan Jumalaa Jumalan asialla, Anssi Savonen sanoo.

Sovinto on perjantain aiheena ja siitä puhuvat Lauri Late Johansson ja Jukka Jämsén. Lauantaina Vesa Sipari ja Harri Alatupa rohkaisevat pitämään huolta lähimmäisistä ja ystävistä. Thorax- ja verisuonikirurgian erikoislääkäri Hannu Huusari ohjaa pitämään huolta terveydestä. Huolenpito Jumalan valtakunnasta on Leif Nummelan opetuksen aiheena. Lauantai päättyy musiikilliseen iltaan Jukka Leppilammen tahdittamana.

Sunnuntain teemana on sinua tarvitaan. Esko M ja Nooa Saari haastavat miehiä mukaan kertomaan hyvää sanomaa sekä ulkomailla että kotimaassa.  Miestenpäivät päättyvät kello 13.00 alkavaan jumalanpalvelukseen, johon kaikki ovat tervetulleita. Nuorisotyönohjaajaopiskelija Joel Kantola saarnaa ja liturgina toimii Jukka Repo.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

 

Lahjoita tuolihankintaan

Lähetyskeskuksen juhlasali on kovassa käytössä. Vuosittain salin tuoleissa istuu tuhansia ihmisiä työskentelemässä, saamassa raamattuopetusta, jumalanpalveluksissa, nuorten tapahtumissa ja jotkut kuulemassa evankeliumia elämänsä ensimmäistä kertaa. Salin tuolit ovat tulleet elinkaarensa päähän ja tällä hetkellä suuri osa niistä on joko poistettu käytöstä tai kovaa vauhtia etenemässä kohti roskalavaa. Tarvitsemme juhlasaliin uudet tuolit pikaisesti!

Haluamme ostaa 380 uutta hyvälaatuista tuolia. Jokainen tuoli maksaa 31 €. Voisitko sinä sponsoroida yhden tai useamman tuolin? Voit lahjoittaa nettimaksulla painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa mainituille tileille viitenumerolla 81809. Kiitos lahjastasi! Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This