Marianna Mäkiniemen unelmana on olla hengellisenä äitinä

25.11.2020

Tutustumme Kansanlähetyksen mediakoordinaattoriin Marianna Mäkiniemeen.

Mitä työhösi kuuluu?
Suunnittelen, tuotan ja kehitän audiovisuaalista materiaalia eri media-alustoille. Opetan myös työntekijöille mediataitoja, ja teen Kansanlähetyksen Raamattuavain-ohjelmia Radio Deille.

Millainen taustasi on?

Olen koulutukseltani media-assistentti. Alkuvuodesta 2020 palasin Suomeen Australiasta, jossa palvelin medialähetystyössä Youth With A Mission -järjestössä. Kun tulin uskoon, halusin yhdistää merkityksellisen työn ja intohimoni elokuvatuotantoihin. Haluan tehdä sellaista työtä, joka ei muuta ainoastaan yhtä ihmistä, vaan myös perheitä ja yhteiskunnan rakenteita Jumalan valtakunnan kulttuurin mukaisiksi.

Saan aina olla oikealla paikalla, kun olen Jumalan suunnitelmassa mukana.

Mikä motivoi sinua työssäsi?
Se, kun voin viestinnän keinoin tuoda Jumalan ääntä esille erilaisiin elämäntilanteisiin. Voin olla edesauttamassa asioiden kulkua oikeaan suuntaan. Saan aina olla oikealla paikalla, kun olen Jumalan suunnitelmassa mukana.

Mistä saat voimia työhösi?

Jumalalta ja yhteydestä muihin uskoviin. Suurin voimavarani on se, että voin luovuttaa asiat Jumalalle ja saada häneltä perspektiiviä tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Mikä on parasta työssäsi?
Työni paras puoli on se, että pääsen median kautta vaikuttamaan monien elämään. Minusta on myös inspiroivaa kuulla ihmisten tarinoita siitä, kuinka Jumala on heitä johdattanut.

Millaisia unelmia sinulla on?

Olen visionääri ja minulla on paljon suuria unelmia. Yksi sellainen on hengellisenä äitinä toimiminen. Haluaisin myös tehdä elokuvatuotantoja, jotka synnyttävät toivoa ja vievät ihmisiä lähemmäksi Jumalaa murtaen sellaisia yhteiskunnallisia rakenteita ja näkemyksiä, jotka eivät ole Jumalasta.

Mikä on lempipaikkasi Raamatussa?
Lempipaikkani on Efesolaiskirjeen paikka, joka kertoo, että meille jokaiselle on valmistettu polku ja saamme kulkea edellä valmistetuissa askelissa. “Mekin olemme Jumalan tekoa, luotuja Kristuksen Jeesuksen yhteyteen toteuttamaan niitä hyviä tekoja, joita tekemään Jumala on meidät tarkoittanut.” (Ef. 2:10)

***

Kuuntele raamattuopetuksia

Kuuntele Raamattuavain-ohjelmia Radio Deissä arkisin klo 7.03 ja 17.15. Ohjelma sisältää lyhyitä raamattuopetuksia eri opettajilta. Ohjelmat ovat kuunneltavissa myös avaimia.net -sivuilta sekä Spotifyn ja Applen podcasteista.

Seuraa Instagramissa: avaimianet. 

Tule mukaan Suomi sydämellä -joulukeräykseen

Kansanlähetyksen radiotyö on osa kotimaantyötämme, jolle keräämme juuri nyt varoja. Radio-ohjelmiemme kautta suuri joukko suomalaisia voi kuulla Jeesuksesta ja saada hyvää raamattuopetusta.

Lue lisää ja lahjoita.

 

Mariannan haastattelu on julkaistu Suuressa mukana -lehdessä 4/2020.

Teksti: Marja Neuvonen
Kuva: Hannele Keuru

Share This