Kiitos Tekojen tiistaihin osallistuneille

29.12.2020

Kansanlähetys oli mukana #Tekojentiistai-kampanjassa 1. päivä joulukuuta. Järjestö kokosi varoja kotimaassa tehtävään diakoniatyöhön. Toimitimme Suomi sydämellä -keräykseen 1.12. tulleet lahjoitukset sekä Tekojen tiistain keräykseen kohdistetut lahjoitukset kansanlähetyspiirien kautta lyhentämättöminä vähävaraisten auttamiseen eri puolilla Suomea. Keräys tuotti hieman yli 2 800 euroa. Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

Kainuun Kansanlähetyksen kautta tuki kohdistettiin vähävaraisille lapsiperheille lahjakorttien muodossa. Lisäksi piirijärjestö järjesti kahdelle vanhusten ryhmälle joulupuurotarjoilun ottaen huomioon koronarajoitukset. Kuva: Jaana Raesalmi
Hämeen Kansanlähetyksen avustustuotteet.
Hämeen Kansanlähetys hankki keräyksen tuotolla noin 15 perheelle lahjaksi syötävää, kahvia ja mehua sekä käyttötarvikkeita. Lahja toimitettiin perille seurakunnan diakoniatyön kautta. Lisäksi Hämeen piiri lahjoitti keräykseen noin sata lasten Raamattua ja hengellistä kirjaa. Kuva: Ilkka Päiväsaari

Vastuullinen lahjoittaminen, Vala ry, jonka jäsen myös Kansanlähetys on, toi vuonna 2018 Suomeen kansainväliseen #GivingTuesday-liikkeeseen kuuluvan hyvän tekemisen kampanjan #TekojenTiistain. Sen avulla kohdistetaan huomiota yhteisöön ja hyvän levittämiseen tekojen kautta. #TekojenTiistai yhdistää ihmisiä lisäämällä tietoisuutta auttamisesta, antamisesta ja lahjoittamisesta.

Hyvät teot jatkuvat myös Tekojen tiistai -kampanjan jälkeen; esimerkiksi näitä voit toteuttaa milloin tahansa:

• Yksi hyvä teko päivässä vuoden ajan

• Kuukausilahjoittajana voit tukea järjestöjen toimintaa jatkuvasti

• Muista ”Kiitos” tarpeeksi usein 💕

Lopuksi, veljet, ajatelkaa kaikkea mikä on totta, mikä on kunnioitettavaa, mikä oikeaa, puhdasta, rakastettavaa ja kaunista, mikä vain on hyvää ja ansaitsee kiitoksen. Tehkää sitä, mitä olette minulta oppineet ja vastaanottaneet, mitä olette minulta kuulleet ja minusta nähneet. Silloin rauhan Jumala on oleva teidän kanssanne.
Fil. 4:8–9
Share This