Kiitos Sadeharjuille ja kaikille heidän työnsä tukijoille

22.3.2023

Kansanlähetyksen lähetystyöntekijät Kaisa ja Jukka Sadeharju jättivät lastensa kanssa hyvästit Papua-Uudelle-Guinealle ja palasivat Suomeen kesäkuussa 2022.

– Jätimme maan haikein mielin. Lähtö ei ollut helppo, vaikka olimme valmistautuneet siihen. Ukarumpan kylässä eletään tiiviissä yhteisössä ja lähimmistä ystävistämme tuli osa perhettä. Myös lapset ovat eläneet suurimman osan elämäänsä siellä. Koimme kuitenkin, että nyt oli aika lähteä, Kaisa Sadeharju kertoo.

Suomeen palattuaan Sadeharjut vierailivat kesän ja syksyn aikana lähettävissä seurakunnissa sekä kansanlähetyspiireissä ja kiittivät yhteisestä työstä.

– On suuri etuoikeus, että olemme saaneet olla työssä, jossa meillä on ollut laaja tuki ja monet ovat rukoilleet puolestamme. Toivon, että esirukoilijamme tietäisivät, miten iso merkitys rukouksilla on ollut. Jumala kutsui heidät lähettäjiksi, niin kuin hän kutsui meidät lähtemään. Olemme yhdessä Jumalan valtakunnan työssä, jokainen omalla paikallaan. Olemme kiitollisia jokaisesta, Kaisa sanoo.

Juuri nyt Sadeharjut haluavat kasvattaa juuriaan kotimaahan. Kaisa aloitti Kansanlähetyksen lähettikuraattorin sijaisuuden tammikuussa, ja Jukka työskentelee toisen työnantajan palveluksessa.

– Olemme kuitenkin edelleen avoimia lähtemään lähetystyöhön, jos koemme, että jossakin päin maailmaa meidän lahjoillemme olisi käyttöä ja Jumala avaa oven.

Raamatunkäännöstyö jatkuu

Papua-Uudessa-Guineassa Sadeharjut toimivat raamatunkäännöstyön tukitehtävissä Wycliffe Raamatunkääntäjien työyhteydessä Ukarumpan lähetyskeskuksessa. Jukka työskenteli ohjelmistosuunnittelijana ja Kaisa lähetyskeskuksen klinikan apteekissa sekä oli mukana suullisten raamatunkertomusten projektissa.

– Saimme oppia, että Jumala on uskollinen. Vaikeissa tilanteissa olemme joutuneet heittäytymään ja luottamaan Jumalan huolenpitoon. Hän on kouluttanut, varustanut ja antanut voimia. On hienoa, että olemme saaneet työssämme olla mukana viemässä Raamatun sanaa heimoille ja ryhmille, joilla ei sitä vielä ole.

Raamatunkäännöstyö Papua-Uudessa-Guineassa jatkuu ja myös suullisten raamatunkertomusten projekti etenee. Muistetaan jatkossakin rukouksin maan kansaa sekä siellä tehtävää työtä.

Suuret kiitokset Sadeharjuille heidän työstään sekä kaikille uskollisille esirukoilijoille, taloudellisille tukijoille, seurakunnille ja kansanlähetyspiireille, että olette olleet yhteisessä työssä mukana.

Toim. Marja Neuvonen
Kuva: Sadeharjujen kotialbumi

Artikkeli on ilmestynyt Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä 24.2.2023.

***

Anna lahja raamatunkäännöstyölle

Raamatunkäännöstyön keräyskuva 1/2023

Kansanlähetyksen 54 lähetystyöntekijästä 11 toimii raamatunkäännöstyössä. Se on mahdollista yksityisten lahjoittajien ja seurakuntien tuella.

Vie sinäkin evankeliumia eteenpäin lahjoittamalla Raamattu rakkaaksi -keräykseen raamatunkäännöstyölle. Rukouksesi ja lahjoituksesi ovat tärkeitä.

Lahjoituksellasi katetaan:

  • raamatunkäännöstyössä toimivien työntekijöidemme palkka-, asumis- ja matkustuskuluja
  • joissakin projekteissa paikallisten kääntäjien palkka- ja työvälinekuluja
  • Raamattujen ja käännösmateriaalien painatuskuluja.

Voit lahjoittaa tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70360 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 84847.

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Kuva: iStock

Lahjoita Raamattu rakkaaksi -keräykseen

Oheisen painikkeen kautta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This