Kiitos, että olet kanssamme Suuressa mukana

19.12.2019

Kotimaassa Kansanlähetys on tänä vuonna ahkeroinut hyvän sanoman esillä pitämisessä. Olemme järjestäneet evankelioimisaktioita ja raamattuopetusta eri puolilla Suomea. Evankeliumi on tavoittanut kaiken ikäisiä. Helsingin Kansanlähetyksen äiti-lapsi-toimintaidean yksi toteuttaja Eveliina Ebeling kertoo: Haluamme kokoontua lasten temmellyksen lomassa, hiljentyä hartauteen, keskustella sekä jakaa ilojamme ja haasteitamme. Monet lapsiperheet eivät ehdi osallistua seurakuntien toimintaan, tämän kautta haluamme mahdollistaa hengellistä toimintaa vauva-arjen tarpeet huomioiden.

Kansanlähetysopiston linjat, kurssit, leirit ja arkiperiodit antavat mahdollisuuden sukeltaa Raamatun rikkauksiin lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa. Tänä vuonna olemme saaneet täällä Lähetyskeskuksessa antaa rohkaisua hengelliseen elämään tuhansille lapsille, nuorille ja aikuisille.

Evankeliumi leviää suomalaisille yhä useammin luettuna, katseltuna ja kuunneltuna omassa kodissa, paperisena, koneella tai mobiilissa. Siinä tulevat ihmistä lähellä Uuden Tien lehdet, radio-ohjelmat, striimaukset ja videot sekä kotisivujemme raamattuopetukset ja uutiset.

Lähetystyössä jatkamme työtä viidellätoista eri työalueella. Yksi tämän vuoden koskettavimmista hankkeista on Bulgarian Mun kielinen Raamattu -projekti. Vuonna 2017 aloitetulla keräyksellä koottiin varoja kolmen tuhannen kaksikielisen Uuden testamentin painattamiseen ja jakamiseen turkinkielisen muslimivähemmistön keskellä eläville seurakunnille. Yksi Raamatun saaneista, krushevolainen Nedret lähettää terveisensä Suomeen: Haluan kiittää paljon tästä Jumalan nimissä annetusta kirjasta. Toivon, että kaikki lukevat sitä ja löytävät Herran tielle. Ne, jotka lukevat sitä, oppivat tuntemaan Jumalaa lähemmin ja ymmärtävät monia asioita paremmin.

Uskon syntyminen on aina Jumalan työtä. Hän on kuitenkin nähnyt hyväksi kutsua meidät tavalliset, pienet ihmiset kertomaan lähimmäisillemme Jeesuksen rakkaudesta heitä kohtaan.

Kiitos sinulle, että olet vastannut tähän kutsuun myönteisesti ja olet kanssamme viemässä tätä hyvää uutista kaikkialle maailmaan. Lämmin kiitos esirukouksistasi, taloudellisesta tuesta ja ajastasi, jota olet antanut Jumalan valtakunnan työhön.

Sinulle Joulurauhaa ja siunausta vuodelle 2020 toivottaen.

Mika Tuovinen lähetysjohtaja

Salla Kurppa-Silva viestintäjohtaja

Teijo Peltola apulaislähetysjohtaja

Jukka Repo kotimaisen työn johtaja

Niilo Räsänen rehtori

Samuli Virtanen hallintojohtaja

Share This