Kansanlähetyspäivien ohjelmaa voi katsoa netissä – tapahtuman siirtoa syksylle tutkitaan

17.4.2020

Vallitseva koronatilanne haastaa Kansanlähetyksen tapahtumajärjestäjänä. Kansanlähetyspäivien osallistujille, kumppaneille sekä työntekijöille halutaan tarjota turvallinen tapahtuma. Järjestelyjen suhteen noudatetaan viranomaisten ohjeita sekä suosituksia.

Alkuperäisenä tapahtuman ajankohtana 3.–5.7.2020 lähetetään koko perheelle ohjelmaa nettilähetyksinä Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla.
– Koemme tämän hienona mahdollisuutena perinteisen kesätapahtuman rinnalle. Vallitseva tilanne on avannut uusia ovia kohdata ihmisiä netin välityksellä. Jumalan armo näyttäytyy nyt selkeämmin kuin aikoihin, sanoo tapahtumatuottaja Tode Jurvanen.

Kansanlähetys tutkii parhaillaan myös mahdollisuutta siirtää Kansanlähetyspäivät-tapahtuma pidettäväksi syksyllä 2020.
– Kansanlähetyspäivillä suuressa roolissa on myös tuttavien ja ystävien tapaaminen. Sen vuoksi haluaisimme tarjota mahdollisuuden myös kohtaamiseen ja järjestää tapahtuman syksymmällä, mikäli vallitseva tilanne sen mahdollistaa, kertoo tapahtumakoordinaattori Salla Pulliainen.

Lisätietoja Kansanlähetyspäivien ohjelmasta ja järjestelyistä saa >>kansanlähetyspäivät.fi -nettisivuilta ja tapahtuman >>Facebook-sivuilta 1.6.2020 mennessä. Salla Pulliainen ja Tode Jurvanen antavat lisätietoja sähköpostitse sekä puhelimitse.
– Jumalan siunausta, varjelusta sekä terveyttä haastavan tilanteen keskellä, toivottaa Kansanlähetyspäivien päätoimikunta.

***

Kansanlähetyspäivät ovat Kansanlähetyksen vuosittain järjestämä koko perheen kesäjuhla. Päivät kokoavat yleensä yli 10 000 osallistujaa viikonlopun aikana. Tämän vuoden teemana on Evankeliumi kaikille.

Juhlia on vietetty yli viidenkymmenen vuoden ajan heinäkuun alussa. Viimeiset viisi vuotta olemme viettäneet juhlia Ryttylän Kansanlähetysopiston kauniissa maisemissa. Tapahtuman järjestää Suomen Ev.lut. Kansanlähetys, joka on yksi kirkon lähetysjärjestöistä. Kansanlähetys toimii niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Kansanlähetyspäivien järjestelyt vaativat taloudellisia resursseja. Mikäli koet halua olla tukemassa työtämme taloudellisesti voit lahjoittaa Kansanlähetyksen työlle tämän painikkeen kautta tai lahjoittamalla Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille FI14 5043 1920 0034 52 viitenumerolla käyttämällä viitettä 89005.
Kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This