Kansanlähetyspäivät toteutetaan hybriditapahtumana 2.–4.7.2021 (VANHENTUNUT TIETO)

15.4.2021

Juhlapaikalle kutsutaan 500 vierasta, ja ohjelma striimataan koteihin ja paikallisiin kisakatsomoihin.

Kansanlähetyksen vuosijuhlien ohjelman teema on Evankeliumi kaikille. Sanapari on peräisin järjestön visiosta Raamattu rakkaaksi -sanaparin rinnalta. Kansanlähetysliikkeen ytimessä on lähetystyö: olemme olemassa, jotta evankeliumi vietäisiin kaikille ihmisille ja kansoille. 

Koronapandemian keskellä emme ole unohtaneet ystäviämme ja läheisiämme. Jos rajoitukset vain suinkin sallivat, kutsumme juhlapaikalle 500 henkilöä. Pääohjelman lisäksi tarjolla on omaa ohjelmaa lapsille, junioreille ja nuorille.  

Kansanlähetyspäivien ohjelmaan odotetaan tänä kesänä osallistujia sekä juhlapaikalle Ryttylään että  Kansanlähetyksen YouTube-kanavan kautta kisa- ja kotikatsomoihin ympäri Suomea. Osia ohjelmasta voi kuunnella Radio Dein taajuuksilla perjantaina ja lauantaina. 

Näin osallistut Kansanlähetyspäiville etänä 

Ohjelmaan osallistutaan pääosin Kansanlähetyksen YouTube-kanavan kautta. Pääohjelman lisäksi kanavalla on myös ohjelmaa raamattulavalta sekä KLP-studiosta. Raamattulavalla käydään läpi Raamatun henkilöitä ja heidän lähetyskutsuaan. KLP-studio syventyy päivien teemaan ohjelmaan kutsuttujen kanssa ja ottaa yhteyttä kisakatsomoihin maakunnissa. Studiota juontavat Sanna Myllärinen, Toni Lindholm, Tuulia Tynkkynen sekä Daniel Ebeling. Kansanlähetyspäivien koko ohjelma on katsottavissa tallenteena myös päivien jälkeen. 

Rinnakkaiskanavat toteutetaan Teamsin avulla. Näin niihin pääsee etänäkin osallistumaan, kysymään ja keskustelemaan. Linkit tulevat Kansanlähetys-päivien nettisivuille. Halutessaan osallistuja voi asentaa Microsoft Teams -sovelluksen, mutta osallistuminen on mahdollista myös ilman sitä nettiselaimen kautta.

Kansanlähetyspäivät.fi-nettisivuilta löytyy päivien ohjelma, linkit sekä mahdollisuus lähettää viestejä kisastudioon. Facebook-sivullamme on ajankohtaista tietoa päivien valmisteluista sekä päivien aikana tapahtuma-järjestäjän valitsemia helmiä juhlapaikalta. Kannustamme osallistujia jakamaan tunnelmia ja kokemuksia Facebook-sivun syötteessä. Rukousaiheita, tunnelmia sekä kuvia voi lähettää myös WhatsAppin kautta. 

Instagramista näkee välähdyksiä juhlilta sekä pääsee kurkistamaan kulissien taakse. Osallistujat voivat julkaista kuvia tunnisteilla #klpäivät2021, #nettikansanlähetyspäivät sekä #evankeliumikaikille ja merkitä eli tägätä @kansanlahetyspaivat.

Osallistuminen Kansanlähetyspäivien kisakatsomoon 

Kisakatsomoissa voi olla mukana eri paikkakunnilla ympäri Suomea. Niitä järjestävät Kansanlähetyspiirit ja eri pienryhmät. Katsomon voi perustaa kuka vain. Tapahtumajärjestäjälle ilmoitetuista katsomoista löytyy lisätietoja lähempänä tapahtumaa osoitteesta Kansanlähetyspäivät.fi sekä Kansanlähetyspiirien nettisivuilta. Järjestelyissä noudatetaan paikallisia viranomaisohjeita.  

Osallistuminen Kansanlähetyspäiville Ryttylässä 

Juhlapaikalle Ryttylään kutsutaan ennakkoilmoittautumisten perusteella 500 henkilöä. Määrä sisältää sekä osallistujat että vastuunkantajat. Tapahtumajärjestäjä pyrkii maksimoimaan osallistujien määrää muun muassa rajoittamalla työntekijöiden osuutta tapahtumassa. 

Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan avautuu kansanlähetyspäivät.fi-nettisivuilla tiistaina 1. kesäkuuta klo 9.00. 

Pääohjelma on tänä vuonna taivasalla piknik-hengessä, eli juhlateltta ei ole käytettävissä. Osallistujien toivotaan tuovan mukanaan viltin tai vastaavan, jonka ääreltä voi seurata omalla porukalla lavalta tulevaa ohjelmaa. Samalla on hyvä pitää etäisyyttä muihin osallistujiin. Järjestäjä on varannut alueelle rajatun määrän piknik-pöytiä ja penkkejä juhlavieraiden käyttöön. Lapsille, junioreille sekä nuorille on luvassa omaa ohjelmaa. 

Tapahtuman nettisivuille kootaan ohjeita turvallista osallistumista varten. Seuraamme viranomaisrajoituksia, jotka voivat vaikuttaa muun muassa tapahtuman järjestelyihin ja kokoon. Kansanlähetyspäivät ovat sitoutuneet yhdessä muiden hengellisten kesäjuhlien ja -tapahtumien järjestäjien kanssa noudattamaan opetus- ja kulttuuriministeriön Vastuullinen tapahtuma -työryhmän, aluehallintovirastojen ja viranomaisten ohjeita. 

Nähdään tulevana kesänä!

Tomi Jurvanen, Kansanlähetyspäivien tuottaja,
ja Salla Pulliainen, tapahtumakoordinaattori

Share This