Kansanlähetysopisto poikkeusoloissa

17.3.2020

Tiedote

17.3.2020 klo 15:50

Valtioneuvoston päätökset koronavirusepidemian hillitsemiseksi vaikuttavat Kansanlähetysopiston toimintaan. Se sopeutetaan poikkeusolosuhteisiin.

Pitkät opintolinjat, arkiperiodit ja viikonloppukurssit

Kansanlähetysopiston opetuksessa siirrytään etäopetukseen. Arkiperiodit ja lyhytkurssitoiminta (muun muassa viikonlopputapahtumat) pyritään muuttamaan verkkokursseiksi. Tämän hetken tietojen mukaan Kansanlähetysopisto suljetaan 18.3. alkaen 13.4. saakka.

Lähetyskeskuksen jumalanpalvelukset

Lähetyskeskuksen jumalanpalveluksia voi toistaiseksi seurata vain nettilähetysten kautta (osoitteessa www.avaimia.net). Emme valitettavasti voi ottaa vastaan jumalanpalveluskävijöitä. Tutkimme mahdollisuutta viettää ehtoollista ja avata jumalanpalvelukset osallistujille.

Raamattuopetus ja verkko-opetus

Aiomme käynnistää verkkokursseja ja muutenkin lisätä opetustarjontaa nettiin. Olet lämpimästi tervetullut uudeksi opiskelijaksi. Tiedotamme uusista avauksista Kansanlähetyksen ja opiston nettisivuilla: www.kansanlahetys.fi ja www.kansanlahetysopisto.fi.

Esimakua tulevasta opetustarjonnasta saat Kansanlähetyksen youtube-kanavalla (https://www.youtube.com/user/seklfi), jolla on hyvää raamattuopetusta rakennukseksi ja rohkaisuksi.

Kansanlähetysopiston tukeminen

Pyydämme muistamaan Kansanlähetysopiston toimintaa ja työntekijöitä tällaisina poikkeusaikoina. Tarvitsemme rukouksiasi.

Voit myös tukea Kansanlähetysopiston toimintaa (tilinumero FI 83 8000 1501 5451 08; viitenumero 40002; vastaanottaja Suomen Ev.lut. Kansanlähetys). Kiitos tuestasi!

Lopuksi

Rohkaisemme ystäviämme ja tukijoitamme näinä aikoina rukoilemaan, lukemaan Raamattua, pitämään yhteyttä sukulaisiin ja naapureihin sekä tarjoamaan apua niille, jotka sitä tarvitsevat.

“Maailmassa te olette ahtaalla, mutta pysykää rohkeina: minä olen voittanut maailman.” (Joh. 16:33.)

Niilo Räsänen
Kansanlähetysopiston rehtori

Vesa Ollilainen
Kansanlähetysopiston vararehtori

Tue työtämme

Voit lahjoittaa alla olevan painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa annetuin tilitiedoin viitteellä 40002. Kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This