Juoksutapahtuma onnistui hienosti Japanissa

30.11.2020

Koben luterilainen teologinen pappisseminaari Japanissa järjesti varainkeruujuoksun lauantaina 28.11.2020 paikallista aikaa klo 14, Suomen aikaa klo 7. Tämänkertainen tapahtuma oli viides Länsi-Japanin ev.lut. kirkon järjestämä juoksuhaaste, jolla koottiin varoja kirkon työntekijä-koulutuksen hyväksi. Sekä Kansanlähetyksen suomalaiset lähetit, norjalaiset lähetit että japanilaiset osallistujat kiersivät juoksurataa tunnin ajan. Kunkin juoksijan tai kävelijän taakse sitoutuneet sponsorit tukivat juoksijaa joko kertasummalla tai edettyjen ratakierrosten lukumäärän mukaan.

Lähetystyöntekijä Asako Palmun mukaan juoksutapahtuma onnistui hienosti poutaisessa, vaikka vähän kylmässä ja tuulisessa säässä.
− Juoksijoita oli 20, mikä ei ollut huono tilanne näin korona-aikana. Osallistujat joutuivat juoksemaan kasvosuojuksien kanssa, mikä ei myöskään ole ihan helppoa. Aivan ennen juoksun alkua taivaalla näkyi kirkas sateenkaari. Se muistutti meitä Jumalan lupauksista ja huolenpidosta vaikeinakin aikoina, Palmu kertoo.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Juoksutapahtuman väki koossa Japanissa. Kuva: Palmujen arkisto
Koben luterilaisen pappisseminaarin hyväksi juoksutapahtumaan osallistuneet ovat kiitollisia esirukouksista ja taloudellisesta tuesta. Kuva: Asako Palmu

Parhaan tuloksen sai nuorisotyöntekijä Shinki Takahira 22 kierroksen saldolla. Hyvänä kakkosena oli lähetystyöntekijä Lauri Palmu 21 kierroksella. Aimi Palmu, 12 vuotta, juoksi hienot 17 kierrosta. Rehtori Makito Masaki ja HAT-Koben evankelista Eriko Kitasako saivat kumpikin ahkeroitua 14 kierrosta. Yksi kierros on noin 440 metriä.

− Koben luterilainen pappisseminaari on kiitollinen kaikesta esirukouksesta ja taloudellisesta tuesta. Jokainen tämänkin tapahtuman jeni tulee suureen tarpeeseen varsinkin nyt koronavuotena, Asako Palmu toteaa.

− Tärkeä rukousaihe on myös saada uusia opiskelijoita seminaariin. Japani tarvitsee kipeästi lisää koulutettuja työntekijöitä seurakuntiin. On vielä valtavasti niitä, jotka eivät ole kuulleet evankeliumia. Vain alle yksi prosentti japanilaisista on kristittyjä. Ole sinäkin suuressa mukana!

 

Tue seurakuntien työntekijöiden koulutusta Japanissa

Tule mukaan tukemaan yhdessä seminaaria, jotta Japanin kirkoissa riittää tulevaisuudessakin evankeliumin julistamiseen koulutettuja työntekijöitä! Voit tehdä kertalahjoituksen oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla tai suoraan pankissasi tilille
OP: FI14 5043 1920 0034 52
TAI NORDEA: FI83 2070 1800 0283 25
viitteellä 73150.
Kiitos tuestasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This