Joulupaketit matkaavat Itä-Euroopan köyhille lapsille

19.12.2023

Kuvassa Kansanlähetyksen yhteistyöjärjestön Tabean vapaaehtoistyöntekijät ihailevat Suomesta tulleita sukkia. Kuva: Tabea

 

Rakkaat villasukkien kutojat

Olemme saaneet taas elää todeksi teidän kutomanne jouluihmeen. Toimitimme tänä vuonna eteenpäin 5 698 paria valmistamianne kauniita villasukkia. Sukkien lisäksi teitte myös upeita tumppuja, pipoja ja huiveja. Sydämellinen kiitos tästä suuresta rakkauden lahjasta, jonka olette antaneet Valko-Venäjän, Moldovan ja Ukrainan köyhille lapsille.

Projektityöntekijämme Esko Mäki-Soini kertoo:

– Tämän vuoden viimeisessä kuormassa lähetimme Suomesta Saksaan 990 paria villasukkia Kansanlähetyksen yhteistyöjärjestölle Tabealle. Kaikkiaan Saksassa valmistettiin noin 6 000 joulupakettia, jotka on tehty jokaiselle lapselle henkilökohtaisesti. Näistä paketeista 2 000 jaetaan ukrainalaisille sotaorvoille, joiden isät ovat kaatuneet rintamalla.

– Valko-Venäjällä osa paketeista jaetaan syöpää sairastaville lapsille. Syöpäsairaiden lasten paketeista vastaava sisar Tabeassa kertoi minulle, että hän tunnistaa näistä lapsista monien nimet. Joka vuosi listalta jää joitakin lapsia pois, koska he ovat menehtyneet syöpään. Samanaikaisesti listalle tulee aina uusia syöpään sairastuneita lapsia.

Mäki-Soini jatkaa:

– Tabean johtaja Waldemar Dück kertoi minulle äskettäin puhelimessa, että suurin osa paketeista on jo saatu toimitettua kohdemaihin ja loput paketit ovat matkalla.

 

Tabean johtaja Waldemar Dck ja hänen vaimonsa Luise Suomesta tulleen sukkalähetyksen vieressä. Kuva: Tabea
Tabean johtaja Waldemar Dück ja hänen vaimonsa Luise Suomesta tulleen sukkalähetyksen vieressä. Kuva: Tabea

 

Tabean tiimi lähetti kaikille sukkien kutojille joulutervehdyksen, jonka välitämme teille tässä suomennettuna:

Hyvät lähetystyön ystävät!

Kiitokset anteliaisuudestanne ja sukkalahjoituksesta apua tarvitseville lapsille.

Rukoilemme puolestanne ja kiitämme Jumalaa ystävyydestänne. Haluamme kiittää teitä kaikesta sydämestämme tiimimme ja erityisesti Ukrainassa, Moldovassa ja Valko-Venäjällä  apua tarvitsevien lasten puolesta sukkalahjoituksesta, jonka olette antaneet.

Lahjanne tuli juuri oikeaan aikaan, kun valmistauduimme kokoamaan joulupaketteja vaikeissa oloissa eläville lapsille. Lahjoittamanne sukat eivät ainoastaan anna lämpöä ja mukavuutta, vaan myös tuovat hymyn lasten kasvoille. He arvostavat hyväntekeväisyyttänne.

Anteliaalla lahjoituksellanne on pysyvä vaikutus näiden lasten hyvinvointiin. Te autoitte heitä saamaan jotain erityistä joulun aikana. Sukkienne levittämä ilo ja kiitollisuus ovat korvaamattomia.

Haluamme kiittää teitä aineellisesta tuestanne ja yhteisöllisyydestä, jota olette lahjoituksellanne ilmaisseet.

Tänä rakkauden ja huolenpidon aikana eräs Raamatun jae muistuttaa meitä lähimmäisenrakkauden tärkeydestä: “Lapsukaiset, älkäämme rakastako sanalla tai kielellä, vaan teossa ja totuudessa.” (1. Joh. 3:18).

Saakoon antamanne lahja koskettaa ja välittää Jumalan rakkautta lapsille, jotka saavat joulupaketit. Kiitos vielä kerran kaikkien köyhien lasten puolesta, jotka hyötyvät anteliaisuudestanne. Lisääntyköön ystävällisyytenne ja innoittakoon se yhä useampia ihmisiä tekemään hyvää. Toivotamme teille onnellista joulunaikaa sekä menestyksekästä uutta vuotta.

Ystävällisin terveisin,
Tabean tiimi

Villasukkatiimin terveiset

Myös me Kansanlähetyksessä haluamme kiittää teitä, hyvät villasukkien kutojat,  uskollisuudesta ja ahkeruudesta, jolla olette välittäneet Jeesuksen rakkautta ja huolenpitoa idän lapsille.

Jeesuksen runsaasti siunaamaa joulua ja uutta armon vuotta 2024 teille kaikille!

Villasukkatiimi:
Pirkko Tuppurainen, Hanna Saarenpää sekä Sandi ja Esko Mäki-Soini

***

Tue idän kirjallisuustyön diakoniatyötä Itä-Euroopassa

Voit tukea Kansanlähetyksen idän kirjallisuustyön Villasukkia idän lapsille -kampanjaa kertalahjoituksella sivun alaosassa olevan lahjoituspainikkeen kautta tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitenumerolla 70807 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI83 8000 1501 5451 08

Lämmin kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Tue idän kirjallisuustyön diakoniatyötä Itä-Euroopassa

Voit tukea idän kirjallisuustyön Villasukkia idän lapsille -kampanjaa nettipankkisi kautta tästä painikkeesta.
Lämmin kiitos tuestasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This